«Πώς το κατάλαβαν ότι είναι έγκυος βλέποντας την...» - Η απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη για τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

«Με πήρε ο πατέρας μου και μου λέει “θα γίνω παππούς;”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πώς το κατάλαβαν ότι είναι έγκυος βλέποντας την...» - Η απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη για τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων. Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε στον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια, εκτός των επαγγελματικών του και για την προσωπική του ζωή.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρεί δεσμό με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένοι, κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε φωτογραφίες από δημόσια έξοδο τους).

Η εξομολόγηση του Σαμπάνη για την σύντροφό του

«Είμαι καλά, δεν είναι το απλό "τι κάνεις Γιώργο, είμαι καλά", είμαι καλά» ανέφερε αρχικά για τη προσωπική του ζωή.

Σε ερώτηση στη συνέχεια αν σκέφτεται το γάμο με την αγαπημένη του, εξομολογήθηκε «Με έχει ρωτήσει και άλλος ένας δημοσιογράφος για τον γάμο, τι έχετε πάθει όλοι; Το σκεφτόμαστε κι αυτό, σκεφτόμαστε διάφορα γενικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγουν να πουν ότι παντρεύομαι».

Σε ερώτηση στη συνέχεια αν τον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει και ήθελα τη σύντρογό του έγκυος, απάντησε: «Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου και μού λέει "Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς;" Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος. Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι… "ααα ψέματα ήταν;". Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις χρόνια, είναι σοβαρά πράγματα που δεν τα λες στην τηλεόραση», συμπληρώνει. Δηλαδή συγγνώμη… το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια».

Σχετικά με το αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, είχε απαντήσει και η ίδια η Ιωάννα Σαρρή σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.