Όλα ξεκίνησαν πριν από 30 χρόνια - Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κόκκινα γυαλιά του Θανάση Λάλα

Πως συνδέεται η Χρύσα Ρώπα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλα ξεκίνησαν πριν από 30 χρόνια - Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κόκκινα γυαλιά του Θανάση Λάλα

Ο Θανάσης Λάλας ήταν καλεσμένος την Τρίτη 13/6 στην εκπομπή The 2night show με το δημοσιογράφο να μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του, εξηγώντας παράλληλα και τι κρύβεται πίσω από τα κόκκινα γυαλιά, που φοράει.

Ο δημοσιογράφος όπως είναι γνωστό φοράει όλα αυτά τα χρόνια τα χαρακτηριστικά κόκκινα, κοκάλινα γυαλιά του, ωστόσο όπως αποκάλυψε κρύβεται μία ιστορία πίσω από αυτά (δείτε εδώ την άγνωστη σχέση του με το Γιώργο Λιάγκα).

Οι δηλώσεις του Θανάση Λάλα για τα κόκκινα γυαλιά που φοράει

«Πρέπει να ήταν 1993 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν με την Χρυσούλα στο Παρίσι. Μπήκαμε σε ένα μαγαζί, που εγώ φορούσα τα κλασικά γυαλιά. Είδαμε κάτι παράξενα και η Χρυσούλα μου είπε «ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά;». Της λέω θα τα φορέσω εγώ. Τα φόρεσα και δεν τα έβγαλα ξανά από τότε, φοράω συνεχώς τέτοια γυαλιά.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Όταν ήμουν στην Νέα Υόρκη και φορούσα εκείνα τα γυαλιά με το πράσινο μπράτσο, τα θρυλικά εκείνης της εποχής είδα απέναντι ένα μαγαζί με γυαλιά. Ήταν χειροποίητα τα γυαλιά που είχα πάρει από την Γαλλία», είπε ο Θανάσης Λάλας.

Οι δηλώσεις της Ρώπα για τον πρώην της Λάλα

Η Χρύσα Ρώπα κάθισε στον καναπέ του Ανοιχτά και μίλησε πάρα πολύ αποκαλυπτικά για τη ζωή της, το βράδυ της Πέμπτης 1/4. Η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε έντονες και πάντα ειλικρινείς δηλώσεις, και το ίδιο αποφάσισε να κάνει όταν ερωτήθηκε για τον πρώην άντρα της.

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό» είπε η Χρύσα Ρώπα.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το εντάξει. Θα το δούμε έλεγα. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας και λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή.

Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή» ανέφερε η Χρύσα Ρώπα.