9 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η Αννούλα στον τάφο του ανάβει το καντηλάκι με καπέλο γεμάτο στρας

Έκλαψε στην κάμερα του Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
9 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η Αννούλα στον τάφο του ανάβει το καντηλάκι με καπέλο γεμάτο στρας

Εννιά ακριβώς ημέρες έχουν περάσει από τότε, που έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί σε θλίψη και μεγάλο πένθος, καθώς όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Η κόρη του, η Αννούλα Φλωρινιώτη ήταν η μεγάλη του αδυναμία, όπως και εκείνη με τη σειρά της είχε πολύ δεμένη σχέση μαζί του, αφού ήταν παρέα στα επαγγελματικά αλλά και στην ιδιωτική τος ζωή (δείτε εδώ τι είπαν μπαμπάς και κόρη την τελευταία ημέρα που μίλησαν).

H κίνηση της Άννας Φλωρινιώτη 9 ημέρες από το θάνατο του πατέρα της

Την Τετάρτη 14/6 η κάμερα του Super Κατερίνα έδωσε το παρόν στο νεκροταφείο του Σχιστού με την κόρη του να ανάβει το καντήλι του πατέρα της 9 ημέρες από το θάνατό του, πριν γίνει το τρισάγιο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η εξομολόγηση της Άννας Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

Η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου βρέθηκαν καλεσμένες σήμερα 12/6 στην εκπομπή T-live, όπου μίλησαν για το θάνατο του αγαπημένου, Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο καλλιτέχνης κηδεύτηκε την Παρασκευή 9/6 σε πολύ βαρύ κλίμα (δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο).

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει. Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω "ποιος είναι;". Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;», εξομολογήθηκε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.