«Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία! Ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε» - Καταπέλτης η Ραμόνα Βλαντή κατά της Μέγκι Ντρίο

«Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως; Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία! Ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε» - Καταπέλτης η Ραμόνα Βλαντή κατά της Μέγκι Ντρίο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, απαντώντας στην αντίδραση και τις βρισιές τις Μέγκι Ντρίο, όταν δημοσιογράφος μπέρδεψε τα ονόματα τους.

Η απάντηση της Ραμόνας στην Μέγκι

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν με νοιάζει. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως; Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη. Με έχετε δει ποτέ εμένα με τέτοια εικόνα; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με έβρισε, το κόψατε βάλατε μπιπ. Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε. Δεν το θα κάνω εγώ. Έχω δικά μου παιδιά που τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι».

«Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί γιατί εγώ είμαι μια ειδική παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτά τα κορίτσια», ολοκλήρωσε.

Ο σχολιασμός της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

«Πολύ θα χαρώ να κάνει ο Λάκης το Shopping Star. Τέτοια project αν δεν τα παίρνω εγώ, χαίρομαι να τα παίρνουν άνθρωποι που αξίζουν. Θα δώσει πολύ ωραίες κυρίες και στις κυρίες που θα συμμετάσχουν και στις τηλεθεάτριες», σχολίασε έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Μου αρέσει ο Γιώργος Καράβας είναι φρέσκο πρόσωπο με παιδεία, μορφωμένος αλλά δεν κατέχει το αντικείμενο, τον προτιμώ σε πρωινή εκπομπή», απάντησε σε άλλη.

«Η Έλενα Γαλύφα ως τι θα πάει στο Shopping Star; Θα κάνει συνεντεύξεις στα παρασκήνια όπως στο GNTM; Μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Κάτι άλλο δεν μπορεί να κάνει», είπε με ύφος.

Όσον αφορά το My style rocks και τις κατηγορίες πως ντύνει κοπέλες, είπε: «Περιμένω μια επιταγούλα γιατί επί μήνες τώρα γίνεται αναφορά στο όνομα μου. Έτσι ανέβηκαν τα νούμερα τηλεθέασης. Να μου πουν και ευχαριστώ γιατί είχαν να σχολιάσουν και κανένα φορεματάκι»