«Ξέρουν όλοι ότι ο Ηλίας Μπόγδανος...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" από τον Ασημακόπουλο για το Survivor All Star

«Ο Βασάλος έχει το δικό του κοινό, δεν τον θεωρούσαμε όμως φαβορί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρουν όλοι ότι ο Ηλίας Μπόγδανος...» - Αποκαλύψεις

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας σήμερα 14/6, βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας, μίλησε για την δεύτερη εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ έκανε και αποκαλύψεις σχετικά με τις συμπεριφορές παικτών.

Αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να βγει νικητής φέτος, ενώ σχολίασε και ορισμένα από τα σκάνδαλα που έσκασαν στο παιχνίδι και ορισμένοι αποβλήθηκαν.

Η συνέντευξη του Γιώργου Ασημακόπουλο για το Survivor All Star

«Ο Βασάλος έχει το δικό του κοινό, δεν τον θεωρούσαμε όμως φαβορί. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έλεγα τα αστεία. Και με τον Σάκη και την Μαριαλένα, τα είχαν καλά αλλά τώρα έχουν θεματάκι. Ήθελα να τα έχει καλά με όλους. Βλέπω μια στάση της Μαριαλένας αρνητική στον Βασάλο. Φτάνεις προς στο τέλος. Εγώ θέλω τον Νίκο τελικό για νικητή», ανέφερε μεταξύ άλλων,

Και συνέχισε: «Τον Σάκη θεωρώ φαβορί αγωνιστικά πάντα. Ο Βασάλος ξεκουράστηκε στην αρχή που χτύπησε το πόδι του».

«Υπήρχαν άτομα που από την αρχή μου πήγαιναν κόντρα. Για παράδειγμα ο Ηλίας Γκότσης. Εννοείται και ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Τάκης ήταν τοξικός, τον είχε ρουφήξει το παιχνίδι. Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά πήγαμε στην αντίπαλη ομάδα», αποκάλυψε.

«Εγώ δεν είχα πάει για τα χρήματα. Αν η παραγωγή σου λέει θα σου δώσω χρήματα τι θα πω εγώ; Όχι δεν τα θα πάρω

«Υπάρχει θέμα στη σχέση του Στάθη με τον Μαρτίκα. Ο Σπύρος ήθελε να προσεγγίσει τον Μπόγδανο και την Σταυρούλα, ενώ στην αρχή με τον Ηλία δεν μιλούσε», είπε με νόημα.

«Ο Γκότσης, ο Πιλίδης και ο Μπόγδανος ήταν κλίκα. Ξέρουν όλοι ότι ο Ηλίας έγραψε την λίστα. Αν είναι μια παρέα είναι λογικό να τα μοιράζονται. Η παραγωγή ήταν πολύ σωστή. Βρήκαν τον ντόπιο και το διέκοψαν», είπε για την λίστα που έκανε τον Ηλία και τον Γιωρίκα να αποβληθούν από το παιχνίδι.

Για το πλάνο που φαίνεται ο Βασάλος να κρατάει κινητό είπε «Πραγματικά το βλέπω πρώτη φορά. Γενικά η παραγωγή δεν μας δίνει φακό, το απαγορεύει. Δεν πιστεύω ο Κωνσταντίνος να έχει κινητό»