«Ήταν αλκοολικός! Όταν πήγαμε σε έναν γιατρό...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Βίκυ Σταυροπούλου για το θάνατο του αδερφού της

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν αλκοολικός! Όταν πήγαμε σε έναν γιατρό...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Βίκυ Σταυροπούλου για το θάνατο του αδερφού της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά την πρόωρη απώλεια του αδερφού της, ο οποίος είχε πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Τα κλάματα της Βίκυς Σταυροπούλου για το θάνατο του αδερφού της

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους. Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα αισθάνομαι ότι "ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;". Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός.

«Ήταν πάρα πολύ επώδυνο. Ο αδερφός μου ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος. Όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε "γιατί είσαι εδώ;", του απάντησε πως "είμαι για την Βίκυ". Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο αν μην έχουμε ένοχα μυστικά» εξομολογήθηκε. Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο το λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης και πλάνταξε στο κλάμα.

Το σχόλιο για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης ψαγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: «Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;». Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.