Πέθαναν την Νανά Μούσχουρη - "Σάλος" στο διαδίκτυο με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί

Το ψεύτικο προφίλ που έφερε την αναστάτωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην εγχώρια showbiz, κι αυτό διότι κυκλοφόρησε μία ανάρτηση σύμφωνα με την οποία η Νανά Μούσχουρη άφησε την τελευταία της πνοή. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14/6, μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter, το οποίο έφερε το όνομα του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Κουμεντάκη ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα, χωρίς ωστόσο να είναι αληθινά.

Πιθανώς το συμβάν αυτό να συνδέεται με την κακόβουλη επίθεση που δέχθηκε από το πρωί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, βγαίνοντας εκτός λειτουργείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η τραγουδίστρια το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από διάφορα προβλήματα υγείας, όπως ο κορωνοϊός (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), αλλά και τον καρκίνο στο πάγκρεας (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Η ψευδής ανάρτηση για τον θάνατο της Νανάς Μούσχουρη

Νανά Μούσχουρη ψεύτικος θάνατος

Ο συνεργάτης της, Γιάννης Κουτράκης, είναι εκείνος που διέψευσε το παραπάνω κείμενο, με την εξής ανάρτηση: «Τα φιλιά μας στους χάκερς…Η Νάνα Μούσχουρη «ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» και πριν μία ώρα παρέστει σε τιμητική εκδήλωση στο Παρίσι για τον καλό της φίλο Jean Claude Brialy που “έφυγε” τέτοιες μέρες πριν 16 χρόνια».

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Νάνα Μούσχουρη γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1934 στα Χανιά. Η οικογένεια της Μούσχουρη ζούσε στα Χανιά, όπου ο πατέρας της, Κωνσταντίνος, εργαζόταν ως μηχανικός προβολής ταινιών σε έναν τοπικό κινηματογράφο. Η μητέρα της, Αλίκη Κατσαρού, γεννήθηκε στο Κέντρωμα των Σινιών της Κέρκυρας και εργαζόταν επίσης στον ίδιο κινηματογράφο ως ταξιθέτρια.

Όταν η Νάνα ήταν τριών χρονών, μετακόμισαν από τα Χανιά στην Αθήνα. Στην Κατοχή ο πατέρας της έλαβε ενεργό μέρος στην αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών. Τα χρόνια ήταν δύσκολα και οι γονείς της δούλευαν πολύ σκληρά για να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια τα δύο μικρά κορίτσια της οικογένειας, την Τζένη (Ευγενία) και τη Νάνα.To 1960 ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Παντρεύτηκε τον κιθαρίστα του συγκροτήματός της Γιώργο Πετσίλα, τον πρώτο άντρα που φίλησε, όπως έχει δηλώσει. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Νικόλα (1968) και την Ελένη (1970), και χώρισε το 1974.

Το 2003 παντρεύτηκε ύστερα από μακροχρόνιο δεσμό τον Γάλλο μουσικό παραγωγό Αντρέ ΣαπέλΗ Νάνα Μούσχουρη έχει τιμηθεί πολλάκις για την συνεισφορά της στον παγκόσμιο πολιτισμό και ιδιαιτέρως στον ελληνικό και τον γαλλικό.