Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ανατριχιάζει η τελευταία φωτογραφία του πριν μπει στο νοσοκομείο - Σπαραγμός και θρήνος στο τελευταίο "αντίο" στο Μιλάνο

Δίπλα του η κατά 53 χρόνια μικρότερη σύντροφός του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurokinissi
Eurokinissi

Την Δευτέρα 12/6 έγινε γνωστό πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών ύστερα από μία σκληρή μάχη που έδωσε με την λευχαιμία (δείτε εδώ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε). Μία ημέρα μετά, διέρρευσε μία φωτογραφία του, πριν ακόμη ο ίδιος εισαχθεί στο νοσοκομείο, η οποία ανατριχιάζει, καθώς η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνδρα που όλοι γνώριζαν.

Φωτογραφήθηκε δίπλα σε ένα παιδάκι σε μπαρ στο Μιλάνο, με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να εξομολογείται στα ιταλικά Μέσα πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ήταν κουρασμένος και καταβεβλημένος, αλλά διατηρούσε την καλή του διάθεση και το χιούμορ του, καθώς αστειευόταν με όλους.

Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν μπει στο νοσοκομείο

Σήμερα, Τετάρτη 14/6, στις 16:00 με ώρα Ελλάδος, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, στον καθεδρικό ναό Ντουόμο στο Μιλάνο, όπου παρευρέθηκαν 2.300 άτομα. Ανάμεσά τους η τελευταία σύντροφος του Μπερλουσκόνι, Μάρτα Φασίνα (δείτε την εδώ), η πρωτότοκη κόρη του Μαρίνα και τα αδέλφια της Πιερσίλβιο, Λουίτζι, Μπάρμπαρα και Ελεονόρα. Το παρών έδωσε και η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, όπως και ολόκληρο του υπουργικό συμβούλιο.

Μετά την τελετή η σορός του θα αποτεφρωθεί και θα τοποθετηθεί στο μαυσωλείο που είχε δημιουργηθεί στο πάρκο της βίλας του Άρκορε, πιο έξω από την πόλη.