«Δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη» - Αποχώρησε έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά από ερώτηση ρεπόρτερ

«Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη» - Αποχώρησε έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά από ερώτηση ρεπόρτερ

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και στάθηκαν στην είσοδο για να μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα πάντα.

Μια ερώτηση ωστόσο, ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη την Βρισηίδα και αφού απάντησε με αιχμηρό τρόπο στη ρεπόρτερ αποχώρησε από τις κάμερες.

Η στιγμή που η Βρισηίδα έξαλλη αποχωρεί από τις κάμερες

«Επιτέλους είμαι στην αγκαλιά της Βρισηίδας. Μετά από αυτά που περάσαμε, θα περάσουμε στο επόμενο βήμα της σχέσης μας. Με εντυπωσίασε το πως στεκόταν εδώ για εμένα, αυτό με έκανε να την αγαπήσω ακόμη περισσότερο» είπε αρχικά ο Σπύρος.

«Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο… τρελίτσα. Γιατί;», ρώτησε ρεπόρτερ την Βρισηίδα Ανδριώτου με την ίδια να εκνευρίζεται και να της απαντάει.

«Off camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera. Το είπα γιατί... όχι βασικά δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη. Δεν απαντάω», είπε αρχικά και συνέχισε με νεύρα «Έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πρέπει να βγει πρώτα εκεί. Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ πέρα, για να συγκρατήσω τον Σπύρο να μη μιλήσει, να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και μετά να βγει σε άλλες εκπομπές».

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας της μίλησε για να ηρεμήσει, είπε ενοχλημένη: «Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά» και αποχώρησε από τις κάμερες περνώντας τους.

Δείτε επίσης: «Αντί να πουν να ένα ερωτευμένο ζευγάρι, είπαν...» - Κόλαφος η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά αγαπημένης παρουσιάστριας

Τι τατουάζ που έκανε για τα μάτια του Σπύρου

Παρά το γεγονός, πως τους χώρισε για αρκετό καιρό μια τόσο μεγάλη απόσταση και πως δεν είχαν επικοινωνία ο έρωτας αυτός φαίνεται πως φούντωσε για τα καλά και σύμφωνα με πληροφορίες η Βρισηίδα ετοίμασε δυο υπέροχες εκπλήξεις για τον Σπύρο!

Η μια έκπληξη είναι το νέο τους σπίτι (δείτε το εδώ)! Οι διαδικασίες προχώρησαν αρκετά με την Βρισηίδα να κάνει τα μισά και παραπάνω πράγματα μόνη της, προσπαθώντας για το καλύτερο. Η δεύτερη έκπληξη, όμως, ήταν η καλύτερη! Η Βρισηίδα έκανε τατουάζ το όνομα του Σπύρου πάνω της και το αποκάλυψε μέσα από ένα βιντεάκι που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok! Περιττό να πούμε πως τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και πως όλον αυτό τον καιρό που ο Σπύρος ήταν μακριά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσίευε στο προφίλ της βίντεο αναπολώντας στιγμές που πέρασαν μαζί στο παρελθόν!