Είχε κρεμαστεί πάνω του και έκανε κοιλιακούς στην παραλία - Ερωτική απόδραση για Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη (Βίντεο)

Με εντυπωσιακό λεοπάρ μαγιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandros_polychroniadis & melina.nikolaidi - instagram
alexandros_polychroniadis & melina.nikolaidi - instagram

Μελίνα Νικολάιδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι με βεβαιότητα ένα από full in love ζευγάρια! Zoυν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι τόσο ταιριαστοί, που θέλοντας και μη ενδιαφέρουν τον κόσμο,.

Το χειμώνα τον πέρασαν κατά μία έννοια μαζί, αφού η απόσταση Ελλάδας - Αγγλίας τους χώριζε! Σε κάθε περίπτωση η νεαρή φοιτήτρια και ο γυμναστής βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ενεργή.

Το καλοκαίρι έχει έρθει και έτσι η Μελίνα βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι και τελευταία μάλιστα έκανε ένα ταξίδι με τον καλό της στην Ίο, με την ίδια να δημοσιεύει μοναδικές φωτογραφίες στο instagram (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί που έδωσαν στις κάμερες).

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του Πολυχρονιάδη και της Νικολαϊδη στην Ίο

Η αντίδρασή του Πολυχρονιάδη σε ερώτηση για την Μελίνα Νικολαΐδη

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».