«Δεν το πίστευα» - Μουδιασμένοι η Μελιτά & ο Σεργουλόπουλος με τις τραγικές εικόνες από το Ναυάγιο στην Πύλο

«Θα τα καταφέρουμε!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν το πίστευα» - Μουδιασμένοι η Μελιτά & ο Σεργουλόπουλος με τις τραγικές εικόνες από το Ναυάγιο στην Πύλο

Πολύ μεγάλη συγκίνηση και γενικότερη θλίψη έχει προκαλέσει το ναυάγιο στην Πύλο, με τους νεκρούς να είναι δεκάδες και εκατοντάδες οι αγνοούμενοι από το τραγικό αυτό συμβάν με πρωταγωνιστές αθώες ψυχές.

Η χώρα από τη μεριά της έχει κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος, ωστόσο όσοι θα έπρεπε την Πέμπτη 15/6 να εργαστούν και να βρεθούν στη θέση τους, έστειλαν με τη σειρά τους το δικό του μήνυμα.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας - Σπαρακτικές εικόνες με παιδιά

Έτσι λοιπόν παράλληλα με το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά και τη Τζένη Μελιτά με το Φώτη Σεργουλόπουλο έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από το ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''.

Οι δηλώσεις της Μελιτά και του Σεργουλόπουλου για την τραγωδία στην Πύλο

«Είναι μερικές μέρες, που οι τίτλοι της εκπομπής είναι ευχάριστοι και με μία καλή διάθεση. Φέτος λοιπόν, η πραγματικότητα μας έχει ξεπεράσει πολλές φορές. Δεν το πίστευα γιατί κάνουμε και μια δουλειά ψυχαγωγίας και πρέπει να το προσαρμόσουμε. Θα τα καταφέρουμε!», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει χρειαστεί φέτος να ανακοινώσουμε ειδήσεις δυσάρεστες πολλές φορές, εμείς και όλοι ως κοινωνία. Εγώ είμαι πολύ μουδιασμένη, πολύ μαγκωμένη. Δεν είσαι όμως και ξεκομμένος από την πραγματικότητα, δεν είμαστε ρομπότ», είπε η Τζένη Μελιτά.

"Λύγισε" ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καλαμάτας

Όσοι μετανάστες έχουν διασωθεί και βρίσκονται στην Καλαμάτα είναι άνδρες, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυναικόπαιδα ήταν κλειδωμένα στο αμπάρι. Να σημειωθεί πως στον εντοπισμό 7 εκ των διακινητών προχώρησε το λιμενικό οι οποίοι λέγεται πως είναι Αιγύπτιοι.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου στην Καλαμάτα, Μανώλης Μακάρης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και συγκινήθηκε περιγράφοντας τα όσα βιώνει στο νοσοκομείο.

«Εγώ να σας πω, αυτό που με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να πάρουν και να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο. Αυτό…» είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή.

Όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό παιδιών που λέγεται ότι ήταν στα αμπάρια είπε: «Εγώ ρώτησα έναν ασθενή ο οποίος μου μίλησε για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών. Τον ρώτησα αν είναι 100 και μου είπε "εκεί"...».