«Μου έγραψε 9 χάπια τη μέρα» - Η επίσκεψη της Δήμητρας Παπαδήμα σε ψυχίατρο και η αγωγή που την παρότρυνε να κάνει

Τα ακολούθησε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με την ηθοποιό να μιλάει πολύ ανοιχτά χωρίς ταμπού για ζητήματα της ζωής της.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά, που παρέθεσε και προκάλεσαν αίσθηση είναι το κομμάτι της ψυχικής υγείας, με την ίδια να παραδέχεται πως πήγε πρώτη φορά σε ψυχίατρο στην ηλικία των 22-23 ετών μετά από περιστατικά, που έζησε.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι να με σημαδεύει με την καραμπίνα» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Παπαδήμα για τον πατέρα της

Στη συνέχεια αποκάλυψε, πως ο συγκεκριμένος γιατρός ψυχικής υγείας της συμβούλεψε να ακολουθήσει μια πλούσια αγωγή με την ίδια να αρνείται, καθώς δεν ήθελε να αφήσει τη γυμναστική, που κάνει εδώ και χρόνια εντατικά.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα για το ραντεβού στο ψυχίατρο

Βιώσατε ποτέ παθολογική κατάθλιψη;

Είχα πάει σε έναν ψυχολόγο στα 22-23, ο οποίος του μίλαγα και χασμουριόταν. Μάλλον ξόρκιζε το κακό τι να πω (γέλια). Μου έγραψε 9 χάπια τη μέρα και μου είπε ότι αν το κάνω αυτό για έξι μήνες, μετά δεν θα χρειαστώ τίποτα. Φυσικά έσκισα τη συνταγή, γιατί δεν έπρεπε να γυμνάζομαι.

Δήμητρα Παπαδήμα

Η αποκάλυψη της Παπαδήμα για τον γάμο της με τον Μποσταντζόγλου

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και έδωσε έμφαση στη σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης σας, με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου;

Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο ώριμοι άνθρωποι. Και οι διαφορετικές μας ωριμότητες, συμπληρώνουν η μία, την άλλη.

Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άντρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αλλά όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη, απλά, δεν γούσταρα τα φράγκα.