Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Σόμμερ - Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο του βήμα

Έδωσε τα χέρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Σόμμερ πριν από λίγες ημέρες είχε τη χαρά να βαφτίσει την κόρη του δίνοντας της το όνομα της μητέρας του κάτι, που για τον ίδιο αποτέλεσε μια πολύ συγκινητική στιγμή ξεσπώντας σε κλάματα (δείτε εδώ το βίντεο).

Τα ευχάριστα για τον ηθοποιό φαίνεται, πως δεν έχουν τέλος και έτσι ο ίδιος την Πέμπτη (15/6) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε το νέο του βήμα αναφορικά με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σόμμερ αναμένεται να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως ως υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττική στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Η ανακοίνωση του Κώστα Σόμμερ για τη συμμετοχή του στις εκλογές

«Η ανακοίνωση μου ως υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με τον φίλο μου @giorgos.patoulis Έχω τη χαρά και την τιμή όντας κάτοικος και επιχειρηματίας του νότιου τομέα της Αττικής να γνωρίζω καλά τις ανάγκες και τι όνειρα έχουμε γι’αυτόν. Με τα έργα που εχει ήδη υλοποιήσει ο Περιφερειάρχης στην θητεία του που αναβάθμισε πολύ την Αττική, μενει να συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε, στηρίζοντας πλάι του και εμένα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια και να φτάσουμε την νότια Αττική εκεί που της αξίζει», έγραψε ο Κώστας Σόμμερ.

Η πρώτη αντίδραση του Πατούλη για την υποψηφιότητα της Πατούλη στις εκλογές

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα διεκδικήσει τη δημαρχία στον Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης στις επόμενες εκλογές. Η κάμερα του Πρωινού, εντόπισε τον πρώην σύζυγό της και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και προσπάθησε να καταγράψει την πρώτη του αντίδραση στο άκουσμα της είδησης.

Ο Γιώργος Πατούλης χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να πει: «Πάμε για άλλα πράγματα», αποφεύγοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να δώσει την απάντησή του για το θέμα.

Η ίδια η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο έχει υποστηρίξει πως ο πρώην της είναι θετικός με αυτή της την απόφαση: «Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο».