Ξέσπασε σε κλάματα ο Σόμμερ στη βάφτιση της κόρης του - Η τρυφερή κίνηση της συζύγου, Βαλεντίνης Παπαδάκη

Φανερά συγκιημένος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Σόμμερ στη βάφτιση της κόρης του - Η τρυφερή κίνηση της συζύγου, Βαλεντίνης Παπαδάκη

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους με την μικρή να παίρνει το όνομα της μητέρας του ηθοποιού, που δεν είναι άλλο από το Σιμόνη.

Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις σε όλες τις κάμερες, που του περίμεναν έξω από την εκκλησία. Νέες δηλώσεις για την οικογενειακή τους ευτυχία προβλήθηκαν την Τρίτη 6/6 στο Mega Καλημέρα.

Η συγκίνηση του Κώστα Σόμμερ στη βάφτιση της κόρης της

Καθώς λοιπόν μιλάει στην κάμερα η Βαλεντίνη, ο Σόμμερ δακρύζει, καθώς όπως αποκάλυψε η συγκίνηση για εκείνον ήταν μεγάλη, έχοντας τη χαρά να είναι στην εκκλησία παρούσα και η μητέρα του (δείτε εδώ τη στιγμή, που τη βοηθάει να βγει από το αυτοκίνητο).

Η αποκάλυψη για την γνωριμία του ζευγαριού και το τρίτο παιδί

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του OPEN, After Dark, το βράδυ της Κυριακής 23/4 και μίλησαν "ανοιχτά" για την σχέση τους, την γνωριμία τους, αλλά και για τα δύο παιδιά που απέκτησαν τα τελευταία χρόνια, με το δεύτερο παιδί τους να έχει έρθει στην αγκαλιά τους πριν από λίγους μήνες, και τους έχουν αλλάξει τη ζωή.

«Γνωριστήκαμε σε ένα night club, θα πω, αρκετά περασμένη ώρα, από μία κοινή παρέα. Εγώ είχα πάει πολύ τυχαία. Είναι καμιά φορά το timing που πρέπει να είναι...», είπε αρχικά εκείνη και ο καλός της συμπλήρωσε: «Κι εγώ είχα πάει τυχαία. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές στη ζωή μου για να καταλάβεις».

«Στην αρχή, δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, αλλά φιλικά τελείως. Έλεγα δηλαδή "Εντάξει και τι θέλει τώρα αυτός; Γιατί μου μιλάει τόσο πολύ;". Τον ήξερα και ήμουν και γκρούπι του. Στο σχολείο μου είχαμε μία ατακούλα και λέγαμε "ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Κώστας Σόμμερ;"», πρόσθεσε έπειτα η Παπαδάκη.

«Για να βγούμε την έπαιρνα τηλέφωνο δύο τρεις εβδομάδες», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Δεν το έκανα επίτηδες, δεν ήθελα. Όχι ότι δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι δεν έχω κάτι να πω με αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν σε μία άλλη φάση στη ζωή μου», ανέφερε η ίδια και ο Κώστας Σόμμερ επισήμανε: «Νόμιζε ότι εγώ ήθελα κάτι πιο γρήγορο, να περάσουμε καλά και τέλος».

Με εκείνη να εξηγεί πως κατέληξαν τελικά να βγαίνουν: «Με πήρε τσαντισμένος μια μέρα και μου λέει "Άκου να σου πω, σου έχω πει για padel, σου έχω πει για φαγητό, σου έχω πει για ποτό, δεν θέλεις τίποτα. Τι θα γίνει, θα βγούμε τελικά; Τι έχεις να χάσεις;". Λέω "Ωραία, άντε να πάμε για φαγητό". Καθόλου ξινή!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκαν για ένα τρίτο παιδί: «Αν θέλει ο Κώστας να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά θα το κάνει με άλλη, δηλαδή με παρένθετη», απάντησε με χιούμορ η Βαλεντίνη Παπαδάκη.