«Είμαστε ήδη παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

«Δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαστε ήδη παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Πρωινού με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Τετάρτη 14/6 σχετικά με την προσωπική του ζωή και όσα ετοιμάζει από καλλιτεχνικής πλευράς.

Ο μεγάλος ερμηνευτής δε δίστασε να αναφερθεί δημόσια στη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή με την οποία πολύ καλά μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο γάμος δεν είναι κάτι, που θα διαφοροποιούσε το μεταξύ τους.

Κατά τη γνώμη του, ο τρόπος που ζει με την Ιωάννα είναι σα να είναι ήδη παντρεμένοι, όποτε η υπόλοιπη διαδικασία έχει να κάνει περισσότερο με το παραμύθι του γάμου αλλά και τη γνωστή γραφειοκρατία.

Σχετικά με το αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, είχε απαντήσει και η ίδια η Ιωάννα Σαρρή σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

«Εμείς δεν έχουμε κάποια τρέλα να το πω έτσι να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, εμείς είμαστε ήδη παντρεμένοι με την έννοια, ότι ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί μας, ότι είμαστε μαζί, δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνη και απάντησε σχετικά με τις θαυμάστριες: «Αν μου επιτρέπεις 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδώ για να μπορώ να παίρνω κιλά και να μη σκέφτομαι με πια κοπέλα είμαι και το τι θα τραγουδάω. Αν ο κόσμος σε εμένα βλέπει το γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, δεν έχει νόημα».

Η απάντηση του Σαμπάνη για τα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης της Σαρρή

«Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου και μού λέει "Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς;" Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος. Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι… "ααα ψέματα ήταν;". Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις χρόνια, είναι σοβαρά πράγματα που δεν τα λες στην τηλεόραση», συμπληρώνει. Δηλαδή συγγνώμη… το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια».