Πολύ γυμνασμένη, με τρομερό σώμα και σπουδαία - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αλέξη Παππά

«Χαίρομαι πάρα πολύ, μπράβο!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πολύ γυμνασμένη, με τρομερό σώμα και σπουδαία - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αλέξη Παππά

Αλέξης Παππάς: Τον γνωρίσαμε κατά την συμμετοχή του σε προηγούμενο κύκλο του Survivor που έψαχνε τρόπους να επιβιώσει ενώ μετά τον μάθαμε ακόμα καλύτερα στο Bachelor 2, σαν εργένης που έψαχνε να βρει τον έρωτα της ζωής του. Τι κι αν τον βρήκε τον έχασε αφού λίγους μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού χώρισε με την Αθηνά New York (δείτε εδώ πως είναι σήμερα μετά από κάποιες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε)! Μετά το γεγονός αυτό προσπάθησε να αποτραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από την προσωπική του ζωή, πράμα που κατάφερε, μέχρι σήμερα που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια έφερε τον Αλέξη Παππά σε πολύ μεγάλη αμηχανία αφού κόντεψε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής ποια είναι η σύντροφός του ενώ του έδινε συγχαρητήρια ενθουσιασμένη κι εκείνος προσπαθούσε να αλλάξει θέμα συζήτησης τονίζοντας συνεχώς:

Η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει την σχέση του Αλέξη Παππά

«Δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω τώρα. Καλύτερα να μιλήσουμε για όλα τα άλλα. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τη σχέση μου».

Από την άλλη εκείνη επέμενε: Από την άλλη πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Παππά: «Χαίρομαι πάρα πολύ. Αν ισχύει η είδηση που μου ήρθε είναι γνωστή μου, δικιά μου πολύ. Την αγαπάω πολύ. Μπράβο αν ισχύει. Την αγαπάω πολύ. Δεν γίνεται να το πω. Έχω ενθουσιαστεί, γιατί μάλλον ξέρω τη σχέση. Είναι πάρα πολύ ωραία, πολύ γυμνασμένη και σπουδαία».

«Συζητάω για τη θέση του συμπαρουσιαστή σε σκληρό ριάλιτι», δήλωσε επίσης ο Αλέξης.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το Survivor All star αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα.