«Παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο...» - Η νέα ζωή της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την φυλακή

«Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου, επανήλθα δριμύτερη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο...» - Η νέα ζωή της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την φυλακή

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Η παρουσιάστρια, μίλησε για τη ζωή της σήμερα, μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν συνελήφθη εξαιτίας του συντρόφου της, για ναρκωτικά.

Η αθωότητα της ήταν κάτι που φώναζε από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως αποδείχθηκε κιόλας δεν είχε καμία σχέση με τα όσα έπραξε ο πρώην σύντροφός της. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που ήταν ομόφωνη, ένιωσε πλήρη δικαίωση.

Για την πρώτη ημέρα που έζησε στο κελί είχα πει: «Δε μπορούσα να πιστέψω ότι είμαι κλειδωμένη σε ένα κελί με ανθρώπους που δε γνώριζα ούτε ποιοι είναι, ούτε τι έχουν διαπράξει. Φοβόμουν υπερβολικά πολύ για το τι θα επακολουθήσει» - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη.

Η συνέντευξη της Έλενας Πολυχρονοπούλου και η νέα ζωή

«Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου, όμως επανήλθα δριμύτερη», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την φυλακή «Δεν επιτρέπεται να βγω ραντεβού με κάποιον από την εκπομπή γιατί είμαι η παρουσιάστρια. Στον ερωτικό τομέα δεν έχει γίνει κάποιο νέο ξεκίνημα, ίσως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να επενδύσω σε κάποιον άνθρωπο. Θα εμπιστευτώ αρκετά δύσκολα και στο φιλικό επίπεδο, θα είμαι πιο εγκρατής και επειδή παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο, με βοηθάει να οριοθετήσω όλες μου τις σχέσεις. Καλή η αγάπη αλλά θέλει όρια», εξομολογήθηκε.

«Έχω κάνει σπουδές και δημοσιογραφία και υποκριτική, ξεκίνησα από τα «Διλήμματα» στο κομμάτι της υποκριτικής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα με ενδιέφερε να δοθεί μία ευκαιρία στο δημοσιογραφικό κομμάτια, σε νέα πρόσωπα με μικρότερη εμπειρία, γιατί θεωρώ έχει υπάρξει κορεσμός», αποκάλυψε.

Όσον αφορά το Power of love: «Μπήκα εντελώς αδιάβαστη σε ένα ριάλιτι που οι περισσότεροι που μπαίνουν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Εγώ μπήκα για την εμπειρία θέλοντας να την απολαύσω, αλλά από πίσω υπήρξαν άλλα πράγματα που με... έφαγαν στη στροφή. Υπήρξε η ίντριγκα από την παραγωγή που υπήρχε "πετσόκομμα" στο μοντάζ. Παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι. Θα πήγαινα βέβαια σε ένα All Star Power of Love», είπε.