Άρης Σοϊλέδης: «Είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες και από την στεναχώρια...» - Το έχει "πειράξει" πάνω του και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς

Τι έχει αλλάξει στην εμφάνισή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες και από την στεναχώρια...» - Το έχει

Στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης την Παρασκευή 16/6, ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε στην πρώτη της συνέντευξη), ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για όσα έχει "πειράξει" πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τους παίκτες που έχουν μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτοντας ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνους, ενώ δήλωσε πως έχει κάνει "αλλαγές" στην εμφάνισή του, μετά την απώλεια του πατέρα και του αδερφού του.

Τι έχει "πειράξει" πάνω του ο Άρης Σοϊλέδης

«Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας. Ή η Μελίνα θα έφευγε ή η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες. Εγώ θα ήθελα να δω νικητή τον Σάκη, γιατί αγωνιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης και το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην 4άδα», είπε αρχικά και έπειτα συμπλήρωσε: «Τον Μπάρτζη δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες φορές μου αρέσει και κάποιες άλλες δεν μου αρέσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, επισήμανε: «Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη φάση της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες. Και μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά μου, οπότε αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω τι είναι».

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε ραντεβού με πασίγνωστη Ελληνίδα - Έπιανε το φαγητό με τα χέρια και παραλίγο να του φέρει την αστυνομία