Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε ραντεβού με πασίγνωστη Ελληνίδα - Έπιανε το φαγητό με τα χέρια και παραλίγο να του φέρει την αστυνομία

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Βγήκε ραντεβού με πασίγνωστη Ελληνίδα - Έπιανε το φαγητό με τα χέρια και παραλίγο να του φέρει την αστυνομία

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη στα παρασκήνια του Just The 2 of Us και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις. Απάντησε, λοιπόν, για τον επικείμενο γάμο του με την Μαρία Αντωνά, ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το πιο άβολο πρώτο του ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως είχε βγει με πολύ γνωστή κυρία της εγχώριας showbiz και η ίδια, πιθανώς, βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να είναι πολύ περίεργη, σε σημείο που ετοιμαζόταν να καλέσει την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: «Έκλαψα στα κρυφά πρόσφατα για...» - Η μέλλουσα γυναίκα του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, εξομολογείται αποκλειστικά στο YOU

Σοκάρει ο Άρης Σοϊλέδης για το πρώτο του ραντεβού με πασίγνωστη κυρία

«Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, την μάθετε κι εσείς σύντομα», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και έπειτα εξήγησε για το ραντεβού του:

«Τι μου θύμισες τώρα. Τρελό σκηνικό. Είναι και γνωστή κυρία, αλλά δε θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δε μπορώ να ξέρω τι, πήγαμε για φαγητό και σήκωνε τα μακαρόνια και τα έπιανε με το χέρι και τα κοίταγε, τα ξανάφηνε κάτω. Είχε γίνει χάλια. Λέω "Κάτι συμβαίνει εδώ. Δεν είναι φυσιολογικό". Όταν ήρθα πιο κοντά της, άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να λέει “ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που έχει έρθει μαζί μου”. Τη ρώτησα "Είσαι καλά;" και μου έλεγε "Θα πάρω την αστυνομία". Δε ξαναβγήκα μαζί της. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα μετά από ένα τρίμηνο περίπου και μου έλεγε "Συγγνώμη για την συμπεριφορά μου, απολογούμαι". Δεν απάντησα, δεν υπήρχε λόγος».

Διαβάστε επίσης: «Όταν το δει η παραγωγή θα...» - Το ξεκαθάρισμα του Σοϊλέδη για το "κινητό" Μαριαλένας και Κατσούλη στο Survivor All Star

Ο λόγος που πήγε πίσω ο γάμος του

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στον Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life με το γνωστό ποδοσφαιριστή κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για το γάμο του με τη Μαρία Αντωνά!

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και πολύ καλά μαζί, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μία παραφιλολογία για το αν και πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστό, πως έχει κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Αφενός το Survivor και αφετέρου το έντονο πρόγραμμα της ραδιοφωνικής παραγωγού είναι κάποιοι από τους πιο σημαντικούς λόγους, που μέχρι σήμερα δεν έχει τελεστεί το μυστήριο, ωστόσο είναι στο άμεσο πρόγραμμα (δείτε εδώ την Αντωνά ντυμένη νυφούλα).

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Μαρία Αντωνά - Σοϊλεδης