«Όταν το δει η παραγωγή θα...» - Το ξεκαθάρισμα του Σοϊλέδη για το "κινητό" Μαριαλένας και Κατσούλη στο Survivor All Star

Χείμαρρος κατά Τάκη Καραγκούνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν το δει η παραγωγή θα...» - Το ξεκαθάρισμα του Σοϊλέδη για το

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στις πρόβες του J2us, όπου συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη και τον ρώτησε τόσο για την απουσία μιας εβδομάδας του show, όσο και για το Survivor All Star μετά τα τελευταία περιστατικά που συζητήθηκαν έντονα.

«Μας έλειψε, βγήκαμε από τους ρυθμούς μας, αλλά νομίζω θα πάνε όλα καλά. Λέμε του Νίνο "Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια», ανέφερε αρχικά για το μουσικό show.

Οι δηλώσεις του Σοϊλέδη για το Survivor All Star

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει πολλές φορές ότι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. Όπως έχω πει επίσης πολλές φορές, είναι ότι προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν μικρόφωνα. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τα παιδιά που είναι μέσα, τις αντιδράσεις τους. Εμείς το ζούσαμε καθημερινά, όπως το ζούνε κι αυτοί. Ξέρω πολύ καλά τις αντιδράσεις του κι όταν κερδίζει κι όταν χάνει κι όταν τον βγάζεις υποψήφιο κι όταν φοβάται να μην φύγει. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας με επιθετικότητα προς άλλους παίκτες που δεν υπάρχει λόγος. Παίξαν πάρα πολλές φορές πίσω από τις κάμερες που είχε κολλήσει το πρόσωπο του σε παίκτες και έβριζε. Δεν ξέρω πως η παραγωγή αυτό το επιτρέπει»

Είδαμε ότι χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε μία ποινή δύο επάθλων (δείτε εδώ το σοκαριστικό περιστατικό), ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά παρατήρηση και στους δύο. Εκείνος μετά από μια ημέρα το έκανε ξανά. Βρίζει πάρα πολύ, βρίζει οικογένειες και σπίτια, θίγει προσωπικότητες και χαρακτήρες. Προφανώς η παραγωγή ήθελε να έχει έναν τέτοιο άνθρωπο μέσα σε εποχές που όλοι είμαστε εναντίον του ρατσισμού, του bullying; Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει τσακωθεί με όλους μέσα στο παιχνίδι δύο χρονιές. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί κι ο Τάκης ο λογικός.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που βλέπει την συμπεριφορά του και λέει ότι είναι στα καλά του. Πώς στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχει μπει δύο χρονιές και δεν έχει έναν κολλητό φίλο; Ο Βασάλος, που το παίζει κολλητός του, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν παρέα έξω. Προφανώς θέλει να τον έχει από κοντά για να μην τα βάλει μαζί του και να τα βάζει με τους άλλους για τον Κωνσταντίνο», σχολίασε για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια.

Σχετικά με το βίντεο που δείχνει Σάκη και Μαριαλένα να προσπαθούν να κρύψουν κάτι σαν κινητό, απάντησε: «Το είδα και εγώ, σε καμία περίπτωση δεν είναι κινητό. Δεν νομίζω να υπάρχει παίκτης που θα πάει στην καλύβα με το κινητό. Είναι μια βούρτσα, δεν την αφήνει η παραγωγή, προφανώς τα παιδιά το βρήκαν και το έχουν να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Όταν το δει η παραγωγή προφανώς θα του το πάρει».