«Το έχει πάρει επάνω της λόγω της ομορφιάς της» - Η Ρούλα Βροχοπούλου "άδειασε" δημόσια της Ζέτα Μακρυπούλια

«Δεν έχω μετανιώσει τον γάμο μου με τον Φρανκ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το έχει πάρει επάνω της λόγω της ομορφιάς της» - Η Ρούλα Βροχοπούλου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 16.6 η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση γενικότερα.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας, όπως είναι οι καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού για γνωστή αεροπορική εταιρεία (δείτε εδώ τα εξευτελιστικά σχόλια που δέχθηκε η πρώτη μετά το ξέσπασμά της), αλλά και το Survivor All Star, ενώ μίλησε αναλυτικά και για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και τον πρώην σύζυγό της, Φρανκ (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται).

Οι δηλώσεις της Ρούλας Βροχοπούλου

«Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στον εθνικό μας αερομεταφορέα και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Λυπάμαι πάρα πολύ για τη Μαρία Σολωμού, γιατί ήταν συνάδελφος, αεροσυνοδός, και έπρεπε να γνωρίζει ότι για το σκυλάκι χρειάζεται πιστοποιητικό. Ας πρόσεχαν, λάθος και οι δύο κυρίες», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε: «Τηλεοπτικά δεν μου αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει τουπέ. Το έχει πάρει επάνω της λόγω της ομορφιάς της».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Δήμητρα Λιάνη: «Όλες οι ιπτάμενες χρωστάμε ευγνωμοσύνη στη Δήμητρα. Εάν παίρνουμε σήμερα μία πολύ καλή σύνταξη, το οφείλουμε σε αυτά τα δύο άτομα: τη Δήμητρα και τον Ανδρέα».

Έπειτα, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Παρακολουθώ φανατικά το Survivor. Οι αγαπημένοι μου είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Θέλω να βγουν και να παντρευτούν, τούς τα γράφω και στα μηνύματα. Τον Νίκο Μπάρτζη ούτε να τον βλέπω δεν θέλω, όπως επίσης δεν μου αρέσει η στάση του Τριαντάφυλλου».

Και στο τέλος έκανε μία αναφορά και στον πρώην της: «Δεν έχω μετανιώσει τον γάμο μου μαζί του. Έχω μάθει νέα του. Είναι στις Βρυξέλλες με την οικογένειά του, εργάζεται εκεί και είναι μια χαρά».