Παντρεμένος με τρία παιδιά - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο μεγάλος έρωτας της Ρούλας Βροχοπούλου, ο Αλβανός Φραν

Δείτε φωτογραφίες του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεμένος με τρία παιδιά - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο μεγάλος έρωτας της Ρούλας Βροχοπούλου, ο Αλβανός Φραν

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε απασχολήσει, πριν από αρκετά χρόνια, τα μίντια, με τον γάμο που έκανε με τον νεαρό Αλβανό, Φρανκ, ο οποίος στη συνέχεια την παράτησε και την άφησε να “σέρνεται” στα πατώματα. Εκείνος, τότε, νεαρός και εμφανίσιμος, εκείνη στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της τρελά ερωτευμένη...

Όταν την άφησε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. « Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν. Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της (δείτε εδώ το βίντεο) όταν πια οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει. Με αφορμή, όμως, την χθεσινή 1/12 αναφορά της στο συγκεκριμένο love story και στο πόσο ντρέπεται που πλήγωσε το παιδί της με τις πράξεις της (δείτε την εδώ να κλαίει μπροστά στις κάμερες), αναρωτηθήκαμε τι να κάνει αυτός ο Φραν; Και ιδού...

Ο Φραν του σήμερα

Ο Φραν σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα, ενώ είναι ενεργός και στα social media, στα οποία η Ρούλα - όπως είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, εξακολουθεί να… τον κατασκοπεύει με ψεύτικο προφίλ.

 Αλβανός Φραν

Πως ειναι σημερα ο αλβανος φραν της βροχοπουλου

Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν καρπός βιασμού

Η πρώην παίκτρια του «The wall» έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία για το «επικό» κλάμα της για τα μάτια του Φραν, όμως η πάμπλουτη κοσμοπολίτισσα έχει ζήσει μια ζωή για δέκα. Καρπός βιασμού, όπως δηλώνει, με τον μεγαλογιατρό πατέρα της να διώχνει κακήν κακώς την οικιακή βοηθό μητέρα της από το σπίτι, έκανε τρεις γάμους με μικρότερούς της άντρες, απέκτησε έναν γιο που υπεραγαπά, αλλά, όπως αποδείχθηκε, στη ζωή όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη.

Γεννήθηκε στο Κολωνάκι. Ο μπαμπάς της ήταν ο μεγαλογιατρός Νικόλας Βροχόπουλος και η μαμά της η Ναυσικά Μερκούρη, που εργαζόταν στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός. «Αυτός την άφησε έγκυο και, όπως μου είπε η μανούλα μου πριν πεθάνει, η πράξη έγινε παρά τη θέλησή της.

Πήγε στην Αστυνομία και εκείνος αναγκάστηκε να την παντρευτεί. Η κατάσταση ήταν δραματική στο σπίτι, με βία και ξυλοδαρμούς. Μόλις γεννήθηκα την έδιωξε από το σπίτι και εμένα με μεγάλωναν νταντάδες. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων εκείνη πήρε την κηδεμονία μου και από τη χλιδή βρέθηκα ξαφνικά στη φτώχεια, σε μια τσίγκινη παράγκα».

«Ασπρη μέρα» είδαν όταν η μητέρα της έπιασε δουλειά στο σπίτι του χρηματιστή Χαράλαμπου Γερόπουλου. «Τον φώναζα “μπαμπά”, γιατί μας έδωσε στέγη και τροφή και ήταν πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος. Τον βιολογικό μου πατέρα τον μισούσα. Ερχόταν με μια κουρσάρα να με δει και εγώ του πετούσα πέτρες». Η Ναυσικά Μερκούρη όταν έκανε ένα καλό κομπόδεμα αγόρασε ένα οικόπεδο στο Ελληνικό κι έφτιαξε ένα σπίτι, αυτό που μένει σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου.

Άριστη μαθήτρια, στα 18 της φεύγει στην Αγγλία να σπουδάσει Ιατρική. Στο πέμπτο έτος και σε ηλικία 23 χρόνων τα παρατάει και γίνεται αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Το πτυχίο της γιατρού το πήρε πέντε χρόνια αργότερα, αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα.

Στην πτήση για Παρίσι, όπως θυμάται, ταξίδευε συχνά πρώτη θέση ο Αριστοτέλης Ωνάσης, με τη Μαρία Κάλλας (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο που αναφέρει ότι την κοίμιζε και την βίαζε) και μετά με την Τζάκι Κένεντι (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από τον Σκορπιό που την δείχνουν γυμνή). «Καλή κυρία, όμορφη, αλλά κρύα» σχολιάζει. Και συνεχίζει: «Με πείραζε το αφεντικό. “Δεσποινίς Βροχοπούλου, μου είστε ασύμφορη. Αυτό το μπούστο χαλάει πολύ ύφασμα στη στολή του Τσεκλένη” έλεγε αφήνοντας υπονοούμενα για το μεγάλο στήθος μου! Κοκκίνιζα ολόκληρη! Ο Ωνάσης ήταν γοητευτικός και πολύ ανοιχτοχέρης, σαν τους άντρες που μου αρέσουν».