«Ζηλεύω τις φίλες μου που παντρεύτηκαν» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επιθυμία της να γίνει μαμά σε δύο χρόνια

«Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άνθρωπο που αγαπά, δημιουργώντας οικογένεια μαζί του.

Μίλησε, μάλιστα, και για το τηλεοπτικό της μέλλον, σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές που ακούγεται ότι μπορεί να συμβούν, ιδιαίτερα όσον αφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο κοντράρεται συχνά στον αέρα του Super Κατερίνα, ωστόσο θεωρεί ότι αυτό την έχει κάνει καλύτερη στη δουλειά της.

Διαβάστε επίσης: Super Κατερίνα: «Εάν συνεχίσουμε τη συνεργασία...» - Οι κόντρες του Μικρούτσικου με την Καινούργιου & ο απολογισμός πριν το μεγάλο φινάλε

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την οικογένεια, τον γάμο και τα παιδιά

«Έχω αρχίσει και ζηλεύω από τις φίλες μου που παντρεύτηκαν. Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά δεν φτάνει. Θέλω συντροφικότητα, δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως θα ήθελε σε δύο χρόνια από τώρα να έχει παντρευτεί και να έχει και παιδιά.

Έπειτα, δήλωσε για το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της: «Είμαι πολύ ευγνώμων για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, αλλά δεν επαναπαύομαι. Είμαστε μια δεμένη ομάδα. Θα ξεκινήσω από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα πω ότι είναι μεγάλη τιμή που είναι κοντά μου. Για το αν θα μείνει ή όχι στην εκπομπή ο λόγος είναι ξεκάθαρα σε εκείνον. Μέσα στα τρία χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του έγινα καλύτερη παρουσιάστρια».

Διαβάστε επίσης: «Με έχει μπλοκ πολλά χρόνια! Την είχε ενοχλήσει..» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Καινούργιου οικογένεια και παιδιά

Η ανακατωσούρα της και η εγκυμοσύνη

Μια μικρή αναστάτωση επικράτησε σήμερα 16/6 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε τη ροή που είχε η συζήτηση τους, λίγο πριν αλλάξουν θεματολογία.

Η παρουσιάστρια, τους διέκοψε λέγοντας πως δεν είναι καλά και νιώθει ανακατωσούρα έπειτα από μια πολυβιταμίνη που πήρε με άδειο στομάχι. Οι συνεργάτες της μάλιστα από το κοντρόλ της έκαναν ένα σχόλιο περί εγκυμοσύνης.

«Παιδιά συγγνώμη. Πήρα την βιταμίνη και δεν είχα φάει καλά. Όταν παίρνεις βιταμίνη και δεν έχει φάει καλά, σου έρχεται να τη βγάλεις και σου έρχεται μια ανακατωσούρα. Συγγνώμη. Είμαι με άδειο στομάχι. Είναι δυνατές κάποιες πολυβιταμίνες. Έγκυος δεν είμαι σίγουρα», είπε.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την κατάψυξη ωραρίων της.