Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Η εντολή του γιατρού της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Όπως παρακολουθήσαμε στην χθεσινή 9/02 εκπομπή της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε εσπευσμένα καθώς έπρεπε να συνεχίσει την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων καθώς έχει μιλήσει δημόσια πως θα ήθελε να γίνει μανούλα στο μέλλον.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 10/02 η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί on air για το συγκεκριμένα γεγονός καθώς αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ενώ από την άλλη ανέφερε και εντολή που της έδωσε ο γιατρός της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου on air

Η Κατερίνα Καινούργιου "σπάει" τη σιωπή της για την κατάψυξη ωαρίων - «Μου λέει ο γιατρός ότι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά το απίστευτο ξέσπασμα της και τα κλάματα κατά του κοντρόλ της εκπομπής της, Super Κατερίνα, μίλησε on air για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων που έχει ξεκινήσει με σκοπό να αποκτήσει κάποια στιγμή τα δικά της παιδιά.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείνει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση.

Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά».