Αποχώρησε εσπευσμένα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση on air

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποχώρησε εσπευσμένα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση on air

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου είχε γνωστοποιήσει πως είχε ξεκινήσει την διαδικασία κατάψυξη ωαρίων καθώς έχει μιλήσει δημόσια πως θα ήθελε στο μέλλον να γίνει μανούλα. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία εξομολογήθηκε ότι άρχισε την συγκεκριμένη διαδικασία.

Έτσι, στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» γνωστή παρουσιάστρια μερικά λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή της δήλωσε on air ότι έπρεπε να αποχωρήσει καθώς θα βρισκόταν με τον γιατρό της για να συνεχίσουν την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου on air

Η Κατερίνα Καινούργιου "σπάει" τη σιωπή της για την κατάψυξη ωαρίων - «Μου λέει ο γιατρός ότι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά το απίστευτο ξέσπασμα της και τα κλάματα κατά του κοντρόλ της εκπομπής της, Super Κατερίνα, μίλησε on air για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων που έχει ξεκινήσει με σκοπό να αποκτήσει κάποια στιγμή τα δικά της παιδιά.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείνει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση.

Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά».