Survivor: «Εγώ είχα υπογράψει...» - "Κόλαφος" ο Αλέξης Παππάς για τις πληρωμές του Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες

«Δεν έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Εγώ είχα υπογράψει...» -

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το Survivor, κι αυτό γιατί έχει μία έντονη προσωπικότητα και "μπλέχτηκε" σε πολλούς τσακωμούς, με επίσης "δυνατούς" αντιπάλους. Μιας, λοιπόν, που το All Star παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος, ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα την Παρασκευή 16/6 για να σχολιάσει τις εξελίξεις, αφού πρώτα μίλησε για την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας ποια είναι (δείτε την εδώ).

Επισήμανε, έτσι, στοιχεία για τις πληρωμές των διαγωνιζόμενων ακόμη και των προηγούμενων χρόνων, μιλώντας και για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο ίδιος στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και τονίζοντας πως κάποιοι δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματά τους.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για τις πληρωμές στο Survivor

«Εύχομαι και ελπίζω τα παιδιά να πληρωθούν, γιατί δεν έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα και είναι σοβαρό θέμα αυτό. Δεν ξέρω τι λέει το κάθε συμβόλαιο του κάθε παιδιού, γιατί ο κάθε ένας μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα και να συμφωνήσει με την παραγωγή. Το φετινό δεν το υπέγραψα εγώ. Πάρα πολλοί, όμως, ακούγεται ότι δεν έχουν πληρωθεί. Νομίζω οι περισσότεροι. Δηλαδή αν κάποιοι πληρώθηκαν, πληρώθηκαν μετά από πίεση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εγώ δεν μπορώ να πω τι έχουν υπογράψει φέτος σε αυτό το συμβόλαιο. Εγώ είχα υπογράψει, αν θυμάμαι καλά, να πληρωθώ έναν μήνα μετά την αποχώρηση μου και ήταν πολύ τυπικό. Φαντάζομαι ότι, αφού έγινε έτσι πριν από δύο χρόνια, θα συνεχίζει να γίνεται και φέτος».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Πότε επιστρέφουν οι παίκτες Ελλάδα - Ο Λιανός ανακοίνωσε την ημερομηνία του τελικού