«Την Φαίη...» - Η αλήθεια για την σχέση της Αφροδίτης Γραμμέλη με την Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Μένει ή φεύγει από το Πρωινό μας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την Φαίη...» - Η αλήθεια για την σχέση της Αφροδίτης Γραμμέλη με την Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Παρασκευή 1/6, και η δημοσιογράφος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μετά την λιποθυμία της στο πλατό του Πρωινό μας πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ το βίντεο), αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Φαίη Σκορδά, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, αλλά και στις συζητήσεις που μπορεί να έχει πραγματοποιήσει με το κανάλι μέχρι τώρα σχετικά με το τι θα συμβεί του χρόνου και αν θα βρίσκεται στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε επίσημα πια και διέκοψε την συνεργασία με τον σταθμό και την "οικοδέσποινα").

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την σχέση της με την Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον

«Τρόμαξα πολύ», είπε αρχικά σχετικά με την λιποθυμία της και ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους της τηλεφώνησαν και έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάστασή της.

Και έπειτα δήλωσε για τα επόμενά της βήματα: «Περιμένεις να σου απαντήσω αν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Οι συζητήσεις γίνονται όταν ολοκληρωθούν οι συνεργασίες επίσημα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω μια σχέση συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρωινό μας ως τις αρχές Ιουλίου, τη σέβομαι, την τιμώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι άλλο».

Όσον αφορά στο αν θα ήθελε να μείνει στην ίδια ομάδα, επισήμανε: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απαντήσω με την έννοια ότι είναι επαγγελματικό αυτό που με ρωτάς. Αλλάζουν κάποια δεδομένα και δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια συζήτηση. Θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό επαγγελματικά για μένα. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να κάνω κάτι με πολύ καλούς όρους, οπότε θα σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω του χρόνου. Σε προσωπικό επίπεδο πέρασα πολύ καλά με αυτή την ομάδα. Την Φαίη την αγαπώ. Δεν έχω μπει σε διαδικασία πιο έντονων συζητήσεων και λόγω αυτού που μου έτυχε. Είναι κάτι για το οποίο δεν πιέζομαι και θα γίνει στην ώρα του».