«Πάνες, αϋπνία, κλάματα» - Γέννησε υπό άκρα μυστικότητα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο μωρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάνες, αϋπνία, κλάματα» - Γέννησε υπό άκρα μυστικότητα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 16/6, καθώς μετά την γέννα πρώην παίκτριας του My Style Rocks, ανακοινώθηκε πως η αγαπημένη ηθοποιός έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο το δικό της παιδί, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Αφορμή, μάλιστα, για να το ανακοινώσει στάθηκαν τα γενέθλιά της! Η ίδια δημοσίευσε, συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία όπου κρατά το μικρό χεράκι του μωρού της, εξηγώντας πως ήταν το πιο πολύτιμο δώρο για την ημέρα της γέννησής της.

Ποια ηθοποιός γέννησε υπό άκρα μυστικότητα

Ο λόγος για την Κοραλία Τσόγκα, την κόρη της Μαίρης Ραζή (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί) και του Σωτήρη Τσόγκα, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της γεμίζοντας με ευχές για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της:

Κοραλία Τσόγκα
Facebook / Κοραλία Τσόγκα

«Χτες στα γενέθλια μου κρατούσα το πιο πολύτιμο δώρο! Συνταξιδιώτης μου 9 μήνες - ή μάλλον εγώ ήμουν το μεταφορικό του μέσο - τόσο μικρός κι ήρθε να μας δείξει ένα κόσμο τόσο μεγάλο. Γιορτάσαμε ανάμεσα σε πάνες, αϋπνία, κλάματα, γέλια και ψιθυριστό τραγούδι γενεθλίων, διαφορετικά και οικεία μαζί. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να έχουμε όλοι κοντά μας ανθρώπους αλληλέγγυους και φωτεινούς!».

Η αποκάλυψη της μητέρας της για την απιστία

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, το πρωί της Τετάρτης 9/11/22, μίλησε μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός. Η ίδια, λοιπόν, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την καταγωγή της και τα προβλήματα που αυτή της έχει προκαλέσει, ωστόσο αυτή τη φορά, απάντησε για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, όσον αφορά το θέμα της απιστίας εξήγησε πως παρόλο που έχει ζήσει σε άλλες εποχές, θεωρεί πως δεν είναι κάτι κακό και θα την συγχωρούσε αν συνέβαινε. Τονίζει, άλλωστε, πως κανείς δεν ανήκει σε κανέναν.

Ο λόγος για την Μαίρη Ραζή, η οποία δήλωσε: «Δεν είμαι συντηρητική. Παντρεύτηκα το 1984 και ήταν ο πέμπτος πολιτικός γάμος στην Ελλάδα. Τι θα πει “είμαι πιστός”, “είσαι δικός μου”; Δεν μπορώ εγώ την κτήση. Συγχωρώ την απιστία, τι θα πάθουμε; Άμα βρούμε ένα ωραίο παγωτό δεν θα το φάμε;

Δεν μπορεί κανείς να έχει ενοχές για μια απιστία και να διαλύει το γάμο ή τη σχέση. Δεν ανήκω σε κανέναν, ανήκω στον εαυτό μου. Όπως είναι το πνεύμα μας ελεύθερο, έτσι θα έπρεπε να είναι και το σώμα, χωρίς να έχουμε ηθικά ταμπού και δεσμεύσεις».

Όσον αφορά την Μίνα Αδαμάκη και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν νεκρή, επισήμανε: «Δεν ντρέπονται γι’ αυτά που έγραψαν; Είναι τραγικό αυτό».