Το μωρό της μεγάλωσε πολύ - Στο γραφείο μαζί με τους δύο γιους της η Ανίτα Μπραντ λίγους 3 μήνες μετά τη γέννα

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανίτα Μπραντ
Instagram / Ανίτα Μπραντ

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος βιώνουν τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους, καθώς πριν από λίγο διάστημα η οικογένειά τους μεγάλωσε, αφού ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους και έτσι η ευτυχία τους μεγάλωσε επίσης.

Μπορεί οι πρώτες μέρες να ήταν δύσκολες λόγω της αϋπνίας και της κούρασης, όμως φαίνεται πως η περήφανη μανούλα έχει βρει τους ρυθμούς της και έχει επιστρέψει στον χώρο εργασίας της. Την Παρασκευή 16/6, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες δείχνοντας πως πήρε μαζί στο γραφείο τα παιδιά της, με το μωρό της να κλέβει την παράσταση (δείτε εδώ το πρόσωπό του και σε ποιον μοιάζει).

Διαβάστε επίσης: «Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να...» - Βούρκωσε ο Χάρης Χριστόπουλος για τα 2 παιδιά του

Μαζί στο γραφείο η Ανίτα Μπραντ με τα παιδιά της

«Πώς πήγαμε σήμερα στο γραφείο. Δείτε την δεύτερη φωτογραφία τι παιχνίδια μου φόρτωσε ο Χρηστάκος πέρα από το σακίδιο του που πήρε μαζί του», έγραψε.

Η σχέση των δυο παιδιών της

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες από εκείνη που η Ανίτα Μπράντ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο και οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, την Πέμπτη 25/5, και μίλησαν για τον νέο κύκλο της ζωής τους και πώς αυτός κυλά (δείτε εδώ τις δυσκολίες που βίωσαν στην κύηση).

Υπάρχει η δυσκολία της κούρασης και της αυπνίας, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει ένα τόσο μικρό μωρό στην οικογένεια, όπως και μία μικρή ζήλεια από τον μεγαλύτερο γιο προς τον μικρότερο, ωστόσο οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλέπουν καλά τα παιδιά τους και να κάνουν πράγματα μαζί τους.

«Όπου ακουμπάμε, κοιμόμαστε», είπε αρχικά το μοντέλο σχετικά με την κόπωση που υπάρχει, με εκείνον να συμπληρώνει: «Το βράδυ ήταν του Αγίου Βαρθολομαίου, δηλαδή δεν έκατσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε η νύχτα των ζόμπι».

Και έπειτα συμπλήρωσαν: «Υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλεια από τον Χρηστάκο, αλλά είναι μέχρι στο σημείο που ότι κάνουμε με το μωρό θέλει να παίρνει μέρος κι εκείνος. Δίνουμε προσοχή με τον Χάρη στο να μην παραμελήσουμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό».

Διαβάστε επίσης: Ο πρωτότοκος γιος είχε στην αγκαλιά του το βρέφος - Η συγκλονιστική φωτογραφία με τα παιδιά της Μπραντ & του Χριστόπουλου

«Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Πρώτα είναι αυτά, εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πίσω από τις κουρτίνες», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια, επισήμαναν μαζί: «Μας έχει λείψει να περνάμε χρόνο οι δυο μας και να κάνουμε συζητήσεις για ώρες... τα ταξίδια, που δεν υπήρχε πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη. Δεν με νοιάζει η εικόνα μου. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Ο Χάρης μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου», δήλωσε μάλιστα η Ανίτα Μπραντ, με τον φωτογράφο να συμπληρώνει: «Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια με ουσία και αγαπώ ακόμη περισσότερο όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς».

«Παλιά ζήλευα όποια γυναίκα ήταν πολύ θερμή με τον Χάρη, χωρίς να δίνει δικαίωμα εκείνος», εξήγησε στο τέλος η ίδια και κατέληξαν: «Μια ευτυχισμένη εικόνα είναι να είμαστε με τα παιδιά μας στο κτήμα, να μετράμε τα αστέρια, να καταβρεχόμαστε με λάστιχα και να γελάμε».