Δυστυχώς! Αποχωρεί από τον Σασμό και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Αυτά τα δύο χρόνια...»

«Φτάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων μου φαίνεται να κλείνει για εμένα ένα μεγάλο κεφάλαιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυστυχώς! Αποχωρεί από τον Σασμό και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Αυτά τα δύο χρόνια...»

Προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την δεύτερη σεζόν, φτάνει ο Σασμός. Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA - που θα επιστρέψει με τρίτο κύκλο - σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί και εμείς έχουμε αποκλειστικά την κατάληξη των 10 ζευγαριών στο φινάλε.

Στην τρίτη ωστόσο σεζόν, πολλά πρόσωπα θα λείπουν. Ανάμεσα τους και μια ηθοποιός η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ωστόσο έχει αγαπηθεί με το δικό της τρόπο από τους τηλεθεατές.

Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τον Σασμό

Ο λόγος για την Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της σειράς με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φτάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων μου για αυτή τη 2η σεζόν του "Σασμού" φαίνεται να κλείνει για εμένα και την "Άσπα" μου ένα μεγάλο κεφάλαιο που μόνο καλά έχει να μου αφήσει.
Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα ότι μηχανή δε λέμε μόνο αυτό που έχει δύο ρόδες, ότι ο οπερατέρ δεν είναι το ίδιο με τον κάμεραμαν, έμαθα να μη σκύβω πάντα όταν μιλάω σοβαρά, να μην ακουμπάω σε κουφώματα, να κλείνω τις πόρτες πίσω μου χωρίς να με κρύβουν, να μη μιλάω δυνατά γιατί έχουμε μικρόφωνα και πως ο ήλιος είναι το καλύτερο φως.
Πέρα από αυτά έμαθα να αποδίδω σε ταχύτητα και πίεση με χιονιά ή καύσωνα. Αλλά πάνω από όλα έμαθα πως είναι 50 άνθρωποι να γίνονται αναπόφευκτα οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ: τον Κώστα Κωστόπουλο, την Μιράντα Ρωσταντή, τα Κάππα Στούνιος, τον Άλφα και τους σεναριογράφους της σειράς για όλη την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας στο σετ Ζωή Φίλιππα και Γιάννη Σαμπάνη που ο,τι και να πω είναι λίγο. Τα συνεργεία μας από τον πιο μεγάλο ως τον πιο μικρό. Και φυσικά τους συναδέλφους που αγάπησα και θέλω τόσο πολύ να ξαναβρεθούμε στη δουλειά ή εκτός.

Αντίο Ασπούλα !
Σε χαιρετώ γεμάτη.

Υ.Γ. Ευχαριστώ που με τον "Σασμό", έμαθαν όλοι οι συγγενείς μου τι δουλειά κάνω.

Εις το επανιδείν»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Τρίτη 20/6 Επεισόδιο 155

Η Στέλλα βγαίνει για ποτό με τον Ευθύμη Φαρμάκη και ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας που θα θέσει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη υπό παρατήρηση. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης μιλά με το προσωπικό του και κάποιους ανθρώπους του ΣΔΟΕ που έχουν έρθει για έλεγχο και έχει την πλάτη γυρισμένη στη δικηγόρο, εκείνη παρατηρεί στο κινητό του ένα μήνυμα που του έρχεται και λέει: «Με κυνηγάνε από την αστυνομία για το άλλοθί σου. Μου χρωστάς».

Το φωτογραφίζει στη μνήμη της και την επόμενη μέρα το αποκαλύπτει στην Αιμιλία. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψουν τα ίχνη του στην τρομερή επίθεση που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Φραγκιαδάκη. Και ο Αντώνης όμως είναι σίγουρος πως φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή. Ζητά από τον Μαθιό να μιλήσουν, αλλά γνωρίζοντας πως η Βασιλική λείπει για ένα οικογενειακό της ζήτημα μακριά, δεν θέλει να τον πιέσει και του ζητά να μεταθέσουν τη συνάντησή τους για λίγο αργότερα. Ωστόσο, όσο η Αργυρώ προβληματίζεται για τις επαφές του μικρού Πετρή με τον Σταύρο, η Βασιλική επιστρέφει στην Ανω Ποριά και πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην οικογένειά τους.

Δείτε επίσης: «Πάρε το παιδί σου και ελάτε σπίτι μου!» - Η Καλλιόπη ζητά από την Αργυρώ να συγκατοικήσουν!

Τετάρτη 21/6 Επεισόδιο 156

Και αυτό γιατί ζητά από τον Μαθιό να πάει να παραδοθεί αφήνοντάς τον εμβρόντητο. «Τι θα κάνουμε, Βασιλική μου; Πρέπει να βρούμε μια άκρη», θα της πει και εκείνη θα του απαντήσει: «Εγώ δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω πια. Αυτό που μένει θα το κάνεις μόνος σου. Θα πας να παραδοθείς».

Απελπισμένος, αρχίζει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Καλλιόπη, απεγνωσμένη, προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας. O Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και το Δημήτρη στο σπίτι τους. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξυπνούν και τους παρασύρουν στην υπόσχεση μιας νέας αρχής... Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής του Μαθιού ξημερώνει.

Σασμός εβδομαδιαίες εξελίξεις

Πέμπτη 22/6 Επεισόδιο 157

Η Καλλιόπη συντετριμμένη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μην παραδοθεί. Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στο σπίτι της Μαρίνας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε εκείνος να αλλάξει την απόφαση του. Η Σοφία δίνει τελεσίγραφο στον Τάσο, για να αποφασίσει αν θα πάει μαζί της στη Μασσαλία. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Ευθύμης το μαθαίνει και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να φοβάται. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδιά. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Ευθύμης ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση. Η Βασιλική ησυχάζει τον Νικηφόρο, λέγοντας του ψέματα, ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό. Ο Παπάς πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει το σασμό. Ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος και εκβιάζει τον Ευθύμη.

Δείτε επίσης: Η συνάντηση του παπά Μιχάλη με Παύλο, Αστέρη και Μαθιό που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Παρασκευή 23/6 Επεισόδιο 158

Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται, να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει, να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε. Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, χωρίς εκείνη να ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες, που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Αστέρης με τον Μαθιό, πηγαίνουν να βρουν τον Παύλο και ξαφνιάζονται για τον λόγο που τους κάλεσε...