Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Η συνάντηση του παπά Μιχάλη με Παύλο, Αστέρη και Μαθιό που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Όλο το ρεπορτάζ με διαλόγους

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Η συνάντηση του παπά Μιχάλη με Παύλο, Αστέρη και Μαθιό που θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό, έχει αρχίσει να κινητοποιεί τους κατοίκους της Ανω Ποριάς, οι οποίοι στο πρόσωπο του μικρού Πέτρου βλέπουν την ευκαιρία για να τα βρουν οι δύο οικογένειες μετά από χρόνια.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/ΤiVi Σήριαλ

Ο Παύλος Βρουλάκης έφτασε στην Κρήτη με έναν σκοπό. Να πάρει εκδίκηση από την οικογένεια των Σταματάκηδων για τον θάνατο του Πέτρου και του Αγγελου, των δύο ανιψιών του. Η ζωή όμως έχει τους δικούς της νόμους, πόσω μάλλον ο έρωτας που άνθισε ξανά μεταξύ του Αστέρη και της ανιψιάς του, Αργυρώς. Παρόλο λοιπόν που στην αρχή ήταν αρνητικός και λίγο έλειψε να πάρει τη ζωή του Αστέρη, τελικά βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να δέχεται αυτή τη σχέση.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, ύστερα από μια κουβέντα με τον παπα-Μιχάλη, θα καταλάβει πως ήρθε ο καιρός να αφήσουν στο παρελθόν τις ανυπόστατες κατάρες και το μίσος που χωρίζει τις δύο μεγάλες οικογένειες της Κρήτης και να ενωθούν για το καλό του μικρού Πετρή Σταματάκη.

Δείτε επίσης: Εκτάκτως εκτός ALPHA η σειρά στις 15/6, 16/6 και 19/6 - Τι συμβαίνει

Πιο συγκεκριμένα, ο ξάδελφος της Μαρίνας θα μιλήσει με τον παπά του χωριού και χωρίς να χάσει καιρό, θα ζητήσει από τον Μαθιό και τον Αστέρη να μιλήσουν. «Γιάντα μας θες, Βρουλάκη;», θα τον ρωτήσει ο Μαθιός και όταν εκείνος του απαντήσει «για μια σοβαρή κουβέντα μεταξύ αντρών», ο Αστέρης γεμάτος απορία και άγχος θα του ζητήσει να του επιβεβαιώσει αν η κουβέντα τους θα είναι για καλό ή κακό. «Για καλό βέβαια. Σας περιμένω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό», θα πει στα δύο αδέλφια, αφήνοντάς τα στο κενό των σκέψεών τους. Στο μυαλό τους θα κάνουν πολλά σενάρια, κανένα όμως δεν θα αφορά στον πολυπόθητο σασμό.

Μια κουβέντα μυστική ανάμεσα σε Παύλο, Μαθιό, Αστέρη και παπά Μιχάλη στον Σασμό

Ο Παύλος θα ανοίξει την πόρτα του φτωχικού του με χαμόγελο. «Καλώς τα κοπέλια. Ελάτε, κοπιάστε. Να ψήσω καφεδάκια;», θα ρωτήσει τους γιους της Καλλιόπης που θα τον κοιτούν με απορία, παρακαλώντας τον να αρχίσει την κουβέντα. «Υπομονή, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα έναν για να αρχίσουμε», θα τους απαντήσει δημιουργώντας τους ένα ακόμα μεγαλύτερο ερωτηματικό. «Πολύ περίεργα μας τα λες Βρουλάκη», θα του πει ο Μαθιός, ενώ εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί το χαρακτηριστικό χτύπημα στην πόρτα.

Δείτε επίσης: Το τέλος των 10 ζευγαριών - Δυο γάμοι, μια εγκυμοσύνη κι ένας χωρισμός

Ο παπάς που θα εμφανιστεί μπροστά τους θα εκδηλώσει τη χαρά του για τη συνάντησή τους και θα ενημερώσει όλους πως ο λόγος που μαζεύτηκαν είναι φυσικά ο σασμός. Μαθιός και Αστέρης θα παραξενευτούν και θα ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Τότε οι δύο μεγαλύτεροι άντρες θα τους πουν πως μόνο αν υπάρξει γάμος μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα μπορέσει η Καλλιόπη να δεχτεί τη σχέση τους και θα κάνουν όλοι μια νέα αρχή. Κανένας Σταματάκης δεν θα κρύψει την έκπληξή του, ωστόσο δεν θα αρνηθούν πως είναι θετικοί στην πρόταση, παρά την αντίδραση της «καπετάνισσας» για τον γάμο που θα γίνει κάτω από τη... μύτη της και σε βάθος χρόνου θα την ταράξει.

«Αυτή είναι η πρώτη συνάντησή μας. Θα υπάρξουν και άλλες με άλλους ανθρώπους από τις οικογένειές μας. Είναι όμως η αρχή που θα αλλάξει τις ζωές μας και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις όλων στην Ανω Ποριά», θα τολμήσει να πει ο Παύλος και θα το εννοεί.