«Διέκοπτα κάθε 10 λεπτά γιατί έπρεπε να πηγαίνω τουαλέτα, πονούσα, υπέφερα» - Συγκλονίζει η Νάνσυ Παραδεισανού

Το πρόβλημα με την υγεία της που την "ακολουθεί" από τα 6 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Διέκοπτα κάθε 10 λεπτά γιατί έπρεπε να πηγαίνω τουαλέτα, πονούσα, υπέφερα» - Συγκλονίζει η Νάνσυ Παραδεισανού

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού για να μιλήσει για το θέμα της Ουρολοίμωξης. Στο πλατό κάθισε και ο μαιευτήρας - γυναικολόγος, Αλέξανδρος Δέρπαπας. Μαζί και με τον παρουσιαστή Μιχάλη Κεφαλογιάννη συζήτησαν για τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως πρώτη φορά προέκυψε ουρολοίμωξη όταν ήταν σε ηλικία 6 ετών και το μόνο που έχει να θυμάται από εκείνη την ηλικία ήταν ο έντονος πόνος που είχε.

Επίσης, αποκάλυψε πως σε συνέντευξη της με τον Σάκη Ρουβά σε ηλικία 25 ετών, διέκοπτε κάθε 10 λεπτά για να πηγαίνει στην τουαλέτα, ενώ ο πόνος ήταν ανυπόφορος.

Η εξομολόγηση της Νάνσυς Παραδεισανού για την Ουρολοίμωξη

«Είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες. Εμένα μου είχε συμβεί σε πολύ μικρή ηλικία. Εγώ σε ηλικία έξι ετών ήταν η πρώτη φορά που είχε προκύψει ουρολοίμωξη. Το έψαξα πάρα πολύ στην πορεία. Θυμάμαι τον πόνο ως παιδί. Στην ενηλικίωση μου είχε συμβεί μία φορά με μεγάλο πρόβλημα και πάρα πολύ υψηλό πυρετό. Δεν ήταν απλός να πέσει ήμουν σε μία αγωγή πάνω από βδομάδα», αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε: «Σου επηρεάζει πολύ και την κοινωνική σου ζωή γιατί η οδηγία του γιατρού είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις συνέχεια στην τουαλέτα. Είναι κάτι επώδυνο και δεν υποφέρεται».

«Εργάζομαι ως δημοσιογράφος από 18 χρονών. Στα 25 που μου είχε συμβεί την πιο έντονη φορά στη ζωή μου, είχα να πάρω συνέντευξη από τον Σάκη Ρουβά και διέκοπτα κάθε 10 λεπτά - δεν υπερβάλω - γιατί έπρεπε να πηγαίνω τουαλέτα, πονούσα, υπέφερα. Είχα πει ότι έχω πρόβλημα υγείας. Αλλά ήταν απίστευτος ο πόνος. Και κοινωνικά αισθάνεσαι άσχημα. Είναι πολύ έντονος ο πόνος», ολοκλήρωσε η δημοσιογράφος (δείτε εδώ η μητέρα της).

Το τροχαίο ατύχημα στα 18 της

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι. Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά» αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα» περιγράφει η δημοσιογράφος και τονίζει ότι δεν το ανέφερε ποτέ στη γιαγιά της, που έχει φύγει πια από τη ζωή, για να μην την ανησυχήσει.