«Διαβάζω δημοσιεύματα για εμένα στα sites και λέω...» - Εκνευρισμένος ο Κώστας Τσουρός για τα επαγγελματικά του

«Λέγονται πράγματα που είναι εντελώς σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Διαβάζω δημοσιεύματα για εμένα στα sites και λέω...» - Εκνευρισμένος ο Κώστας Τσουρός για τα επαγγελματικά του

O Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον από τη νέα σεζόν, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το Pride που έφεραν τεράστιο σάλο στις εκπομπές, απαντώντας του με αιχμηρά λόγια.

Η συνέντευξη του Κώστα Τσουρού

«Ακούω πράγματα να λέγονται για εμένα και δεν με παίρνει κανείς από τους συναδέλφους. Λέγονται πράγματα που είναι εντελώς σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Καταλαβαίμω ότι λόγω της δουλειάς μας θα βάλουμε και λίγη "σάλτσα" παραπάνω, αλλά τουλάχιστον όσα λέγονται να έχον βάση. Διαβάζω δημοσιεύματα για εμένα στα sites και λέω "που να τα φαντάστηκαν αυτά πάλι"», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για τα τηλεοπτικά του: «Είναι αβέβαια τα πράγματα για την επόμενη σεζόν, δεν είναι νωρίς, απλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό να πούμε για του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη του χρόνου. Είναι όλα υπό συζήτηση δεν είναι τίποτα οριστικό. Το γεγονός ότι συνεχώς καλούμαι να απαντήσω για το αν θα είμαι στο "Mega Καλημέρα" την επόμενη σεζόν, δεν αφορά τομν κόσμο αλλά εμένα και το καναλι μου. Καταλαβαίνω το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά όταν υπάρχει κάτι επίσημο να μιλάνε συνεχώς, για συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη δεν μου αρέσει»

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και θα γίνει. Θεωρώ ότι πάντα είναι η σωστή χρονική στιγμή. Και στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση για παρουσίαση, απλά έγιναν κάποιες "καραμπόλες" δεν αποτελεί όμως αυτοσκοπό. Το θέμα είναι να κάνω κάτι τηλεοπτικά που θα μου αρέσει πολύ, ακόμη και αν συμμετέχω σε μια εκπομπή. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρουσίαση. Αν είναι να έρθει τηλεοπτική πρόταση για να παρουσιάσω κάποια εκπομπή, καθώς να έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει. Τηλεπαιχνίδι δεν θα παρουσίαζα, αυτό που θα κάνω θέλω να έχει δημοσιογραφική υπόσταση», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στις οποίες συμφώνησε (δείτε εδώ), είπε: «Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε κάτι κακό για το Pride. Μίλησε για μια συγκεκριμένα εικόνα, η οποία είναι θέμα αισθητικής. Κανείς δεν είναι ενάντια ούτε στο Pride, ούτε στους ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έχουμε εκσυγχρονιστεί. Ακόμα και όσοι παλαιότερα ήταν πιο επιφυλακτικοί απέναντι στους ομοφυλόφιλους έχουν εκσυγχρονιστεί και καταλάβει ότι είμαστε όλοι ίδιοι και δεν υπάρχουν διακρίσεις».