Ιωάννα Μαλέσκου: Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Δανιά - Η τούρτα έκπληξη με τα πατουσάκια του μωρού

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
imaleskou/Instagram
imaleskou/Instagram

H Ιωάννα Μαλέσκου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της, καθώς έχει αφήσει λίγο πίσω την καριέρα της στην τηλεόραση και αφιερώνει χρόνο στο μεγάλωμα της.

Στο πλευρό της βρίσκεται κάθε λεπτό ο σύζυγό της Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο παντρεύτηκε λίγο πριν γεννήσει, με πολιτικό γάμο στην Ραφήνα και οι φωτογραφίες ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Γενέθλια για τον σύζυγο της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν πριν μερικές ώρες θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, την τούρτα έκπληξη που έφτιαξε για τον σύζυγό της, για τα γενέθλια του. Πάνω εκτός από τα κεράκια, υπήρχε και φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού.

Κωνσταντίνος Δανιάς γενέθλια

Τα γενέθλια της ωστόσο, είχε και η μητέρα της και δημοσίευσε και την δική της τούρτα, γράφοντας «Χρόνια πολλά μανούλα μου! Είχα ξεχάσει τόσα χρόνια που λείπω, πώς είναι να σε φροντίζουν. Τρεις γενιές».

Ιωάννα Μαλέσκου μαμά γενέθλια

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαλέσκου μετά την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμού», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».