Σπύρος Μαρτίκας: «Είναι περιττό το Survivor! Ο σκοπός της ζωής μου είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο»

Αποχώρησε από την κάμερα λόγω των ερωτήσεων για το παιχνίδι! Ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: «Είναι περιττό το Survivor! Ο σκοπός της ζωής μου είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend παραχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας, και ρωτήθηκε σχετικά με το Survivor All Star. Παρόλα αυτά δεν απάντησε... Όπως δήλωσε από εδώ και πέρα θέλει να μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά του, καθώς ψάχνει να βρει φάρμακα για τον κόσμο που έχει ανάγκη.

Στο τέλος μάλιστα, ενοχλήθηκε από τις συνεχείς ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και αποχώρησε ευγενικά από μπροστά από την κάμερα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με για σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη αυτή την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά γεγονότα που με ενδιαφέρουν και ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για οτιδήπoτε άλλο. Ασχολούμαι με ουσιαστικά θέματα, με αυτά θέλω να ασχολούμαι και όχι με γεγονότα που έχουν τελειώσει. Έχω κάνει τον απολόγισμό του. Ο σκοπός της ζωής μου είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα: «Δεν με στεναχωρεί κάτι. Με στεναχωρεί αυτό που σου ανέφερα. Ήταν ένα παιχνίδι τελείωσε. Πρέπει να επιστρέψω σε ευχαριστώ πολύ».

Η αντίδραση της Τσολάκη μετά την προβολή του βίντεο

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, η ομάδα του Open Weekend φαινόταν ενοχλημένη με την αντίδραση του, καθώς όπως ανέφεραν πως γνωρίζει πως δίνει συνέντευξη σε μια εκπομπή που παίζει τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

«Σεβόμαστε απόλυτα κι αυτό που κάνει κι υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανείς δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους που έχουν θέματα στην υγεία τους με το Survivor. Δεν παίζουμε το Survivor και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά της κοινωνίας. Θα ήταν ντροπή. Εμείς αντιμετωπίζουμε το Survivor σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν κι έτσι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω», σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Για να συνεχίσει: «Από την άλλη όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor, κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνεις εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή… Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό να υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία. Δεν έχουμε πλησιάσει ποτέ το θέμα…. Το να μιλάει σε ένα κορίτσι για την κατάσταση με τα φάρμακα;»