«Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο που δεν...» - Άγριο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά του Open Weekend

Μετά τα όσα άκουσα για τις δηλώσεις του στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο που δεν...» - Άγριο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά του Open Weekend

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα κατά του Open Weekend προχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής, δείχνοντας καθαρά την ενόχληση του σχετικά με τις ερωτήσεις για το Survivor, που έφερε και την αποχώρηση του.

Μετά την προβολή του βίντεο, ενοχλημένοι με την αντίδραση του έδειξαν τόσο η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, όσοι και οι συνεργάτες της στο πλατό.

«Από την άλλη όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor, κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνεις εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή...» , ειπώθηκε μεταξύ άλλων στο πλατό - δείτε όλα όσα σχολιάστηκαν.

Το ξέσπασμα του Μαρτίκα κατά του Open Weekend

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε, έχοντας ακούσει τα όσα συνέβησαν.

«Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σ' ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Μαρτίκας για Open Weekend