«Μεγαλώνοντας δε ξέρουμε πόσες γιορτές έχουμε μπροστά μας...» - Τα συγκινητικά λόγια της Χρηστίδου για τον μπαμπά της

Με αφορμή την γιορτή του πατέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μεγαλώνοντας δε ξέρουμε πόσες γιορτές έχουμε μπροστά μας...» - Τα συγκινητικά λόγια της Χρηστίδου για τον μπαμπά της

Σήμερα Κυριακή 18/6 είναι η γιορτή του Πατέρα! Με αφορμή λοιπόν την γιορτή αυτή, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχηθεί τον μπαμπά της μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, δηλώνοντας πόσο σπουδαίος είναι, γεγονός που άργησε να καταλάβει (δείτε εδώ το πρόσωπο του μπαμπά της).

Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον μπαμπά της

«Μου έστειλε μήνυμα ο μπαμπάκας μου ότι τώρα γύρισε σπίτι γιατί ήταν εκτός και θέλω να του πω "χρόνια πολλά". Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες. Να σας χαιρόμαστε. Είστε πολύτιμοι. Και να σας πω και κάτι; Όταν είσαι παιδί θεωρείς ότι αυτά είναι τα δεδομένα, δε ξέρεις πως είναι μια καλή οικογένεια, μια κακή, ένας καλός μπαμπάς.

Χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να καταλάβω πόσο σπουδαίος είναι ο πατέρας μου και είναι αυτή μια ωραία αφορμή για να του το πω και να το πείτε και όλοι στους γονείς σας. Καλώς ή κακώς μεγαλώνοντας δε ξέρουμε πόσες γιορτές έχουμε μπροστά μας, και είναι σημαντικό να το λέμε. Θέλω να του στείλω ένα μεγάλο φιλί, μια τεράστια αγκαλιά και να του πω πόσο τυχερή είμαι που ήταν αυτός ο μπαμπάς μου και ήταν τόσο σπουδαίος» είπε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο θάνατος της μαμάς της και η συγκινητική ανάρτηση

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα..», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.