«Το σπίτι μας γέμισε με...»: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαμπίδη για το γάμο του - Απέφυγε τις κάμερες η σύζυγός τους

Η αποκάλυψη για τα ονόματα των παιδιών τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σπίτι μας γέμισε με...»: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαμπίδη για το γάμο του - Απέφυγε τις κάμερες η σύζυγός τους

Οι τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών, βρέθηκαν στο γάμο του Μιχάλη Ζαμπίδη - πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση των παιδιών του - και τον πλησίασαν για να κάνει δηλώσεις. Ευγενικός λοιπόν, όπως πάντα άλλωστε, μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο πριν όσο και μετά τα δυο μυστήρια.

Ο γάμος ήταν λαμπερός και οι φωτογραφίες που έχει το Youweekly.gr είναι εντυπωσιακές, όπως εντυπωσιακή ήταν και η νύφη μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για το γάμο του

«Έχω μάθει το άγχος να το επενδύω σε έργο, δεν το έβαλα στα πόδια. Είναι ένας διαφορετικός αγώνας αυτός μέσα στον οποίο εξελίσσεσαι, προσφέρεις και δεν τελειώνει ποτέ. «Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε. Και με το άλλο μου μισό πλέον. Μπορώ να πω πλέον ότι περιμένω την γυναίκα μου, πριν την αποκαλούσα σύντροφο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν υπάρχουν περιθώρια», είπε αρχικά λίγο πριν τα μυστήρια.

«Είμαστε αρκετά χρόνια φίλοι με τους κουμπάρους μου, είναι σημαντική η ποιότητα στη φιλία μας», ανέφερε στη συνέχεια.

Ενώ μετά τα μυστήρια, αποκάλυψε και τα ονόματα που έδωσαν στις κόρες του: «Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Να ξεκινήσω με το Αγάπη, κάποια στιγμή μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να το πω ή όχι, όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Οπότε αποφασίστηκε εκείνη την στιγμή. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου», εξομολογήθηκε, ενώ αποκάλυψε πως δεν του πάτησε το πόδι.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η σύζυγός του δεν ήθελε να δώσει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.