Σπύρος Μπιμπίλας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι ωραίο να λες σε έναν καλεσμένο όχι αυτό δεν...»

«Αισθάνομαι ότι δέχτηκε κάποια οδηγία από πάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι ωραίο να λες σε έναν καλεσμένο όχι αυτό δεν...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου. Έχουμε δει πως ο Πρόεδρο του ΣΕΗ, έχει αδυναμία στην παρουσιάστρια και πολλές έχει βγει καλεσμένος στο Super Κατερίνα.

Πριν από μερικές ημέρες όμως είχε δημιουργηθεί ένταση στο πλατό για ένα συγκεκριμένο θέμα, για αυτό και θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του, καθώς είναι στεναχωρημένος.

Οι δηλώσεις του Μπιμπίλα για την Καινούργιου

«Θα το δείξει το μέλλον αν είναι όλα. Δεν είναι ωραίο να λες σε έναν καλεσμένο όχι αυτό δεν θα το πεις. Δεν μου άρεσε κι είναι πολύ φίλη μου η Κατερίνα, την εκτιμώ. Την ξέρω από πολύ μικρή. Αισθάνομαι ότι δέχτηκε κάποια οδηγία από πάνω να σταματήσω, οπότε εγώ λίγο στενοχωρήθηκα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Κατερίνα νομίζω ότι κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά της, αλλά επειδή μία εκπομπή είναι συνισταμένη πολλών ανθρώπων, προφανώς υπάρχουν συγκρούσεις. Ας τα βρούνε μεταξύ τους. Εμείς σαν καλεσμένοι θέλουμε - εγώ προσωπικά - να είναι σεβαστό ότι εκείνη την ώρα έχω πάει να μιλήσω σφαιρικά για πολλά πράγματα κι όχι μόνο για αυτά που θέλει η εκπομπή να πω».

Έχει τσακωθεί και με τον Μικρούτσικο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είχε μιλήσει το πρωί της Πέμπτης 16/3 και μεταξύ άλλων απάντησε και για τον ντόρο για τη δήλωσή του ότι δεν έχει παρενοχληθεί αλλά θα ήθελε.

«Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω. Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω. Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθος και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν μεγάλο χαμό, στις οποίες τοποθετήθηκε και η Λένα Δροσάκη -δείτε εδώ τι είπε.

«Με ενοχλεί η παρερμηνεία των όσων λέω και με ενοχλεί να παίζουν θέατρο κάποιοι από τα πάνελ και να τραβάνε τα μαλλιά τους κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέω ενώ το καταλαβαίνουν πολύ καλά. Όχι, δεν την παίρνω πίσω τη δήλωση γιατί δεν είναι άστοχη, είναι ακριβώς αυτό που εννοώ. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους να αυτοσυγκρατούνται» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθύνθηκε προσωπικά στον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Απευθύνομαι στον φίλο μου τον Σπύρο τον Μπιμπίλα που τον ξέρω 400 χρόνια. Σπύρο μου, έχουμε δείξει ακριβώς τη δήλωσή σου πάνω από δύο φορές. Μην εκτίθεσαι. Έχεις τη στοιχειώδη γενναιότητα να πεις “λάθος μου, μάλλον ήθελα να πω αυτό” αλλά έλα που δεν το έχεις πει και αυτό που έχεις πει είναι φοβερό και τρομερό.

Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω! Χρησιμοποίησε τη γενναιότητα που εμπεριέχει η θέση σου. Δεν είναι λάθος μας να κάνουμε λάθη, έχεις κάνει λάθος, μην επιμένεις!» του είπε ο γνωστός παρουσιαστής.