«Πάνω σε αυτό...» - Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Μενεγάκη & Πούμπουρα

Χαμός στο πάνελ της Ελένης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρήσει όλη μία νέα κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με τον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη να έχουν δημιουργήσει ένα άβολο κλίμα στην εκπομπή Ελένη του Μega.

Όλα ξεκίνησαν από μία ατάκα της πολύ έμπειρης παρουσιάστριας κάτι, που στη συνέχεια πήρε εκτάσεις με τον ίδιο το Σάββα να αποφασίζει να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς από το λογαριασμό του στο instagram.

Το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τη Μενεγάκη και τον Πούμπουρα

Φυσικά και για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για το αν θα είναι του χρόνου ο Σάββας στην εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγραρέζου να μη θέλει από μεριάς του να σχολιάσει σε δηλώσεις στο Happy Day όσο συμβαίνουν στο πάνελ, που συμμετέχει ο ίδιος.

«Θέλω και εσείς να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απ΄ όλα αυτά, δε θέλω τίποτα να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αμίλητοι Σάββας Πούμπουρα & του Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, απάντησε στην κάμερα του Πρωινού για όσα γνωρίζει:

«Θα είμαι με την Ελένη Μενεγάκη, με Mega, όπως έχω υπογράψει και όπως έχουμε συμφωνήσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον συνεργάτη του: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Σάββα Πούμπουρα για το αν θα συνεχίσει μαζί μας στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν γνωρίζω και δεν ξέρω καν τι έχει γίνει μεταξύ τους, μπορεί και να συζητάνε».

Και έπειτα δήλωσε για όσα είχαν ακουστεί για εκείνον: «Την περίοδο που ακούγονταν αυτά για εμένα και την Ελένη, με στενοχώρησαν αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό».

Ο Σάββας Πούμπουρας, από την άλλη πλευρά, έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα του Super Κατερίνα, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω σχετικά με το story που ανέβασα στο Instagram, αυτό που είπα αυτό εννοούσα. "Εγώ να σας πω για καμιά συνταγή, τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου". Δεν ξέρω ποια είναι τα μυστικά μιας τέλειας συνεργασίας, δεν θέλω να συζητήσω κάτι για την συνεργασία μου με την Ελένη. Ας τελειώσει η σεζόν να πάμε τις διακοπούλες μας. Όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει».