«Αφήστε την κάμερα πάνω στον Σάββα, την ζητάει τρία χρόνια» - Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Πούμπουρα

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αφήστε την κάμερα πάνω στον Σάββα, την ζητάει τρία χρόνια» - Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Πούμπουρα

Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να αποχωρεί από την εκπομπή Ελένη στο MEGA, που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Όσες φορές ωστόσο έχει ερωτηθεί σχετικά από δημοσιογράφους, έχει αποφύγει να απαντήσει.

Μάλιστα, μεγάλα ερωτηματικά προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram, όπου μιλούσε για απολύσεις και παραιτήσεις, με πολλούς να σκέφτονται μήπως έχει συμβεί κάτι που δεν γνωρίζουμε - δείτε εδώ την ανάρτηση του.

Η σπόντα της Μενεγάκη στον Πούμπουρα

Στο Καλό Μεσημεράκι χθες 14/6 προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη πετάει μια δυνατή σπόντα στον συνεργάτη της.

«Πάμε στον Σάββα που κουνιέται αργά αλλά δίνει ρυθμό. Δώσε, Σάββα μου! Έτσι, μείνετε στον Σάββα. Αφήστε την κάμερα πάνω του, την ζητάει τρία χρόνια», ακούγεται να λέει.

«Αυτά μας κάνεις και δεν θα φύγουμε από δω ποτέ» αναφώνησε, λίγο αργότερα, ο Σάββας Πούμπουρας όταν η παρουσιάστρια χόρευε στο πλατό. Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν έμοιαζε λίγο απορημένος από όσα είδες και άκουσε.

«Ωραίος πάντως ο Σάββας, έχει μια ασταμάτητη κίνηση. Τελικά όμως χθες είπε "δεν θα μείνω από δουλειά ποτέ", κου κου, καμία εκμαίευση και σήμερα η Ελένη... ωραία του το είπε. Δες την κάμερα, τρία χρόνια. Ωραίο. Μετά σας ενοχλεί η Κακ Κεν με τον Μικρούτσικο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αμηχανία με ατάκα περί αποχώρησης

Η παρουσιάστρια την Τετάρτη 3/5 είχε ζητήσει από τη παραγωγή να κάνουν έναρξη με έντονη μουσική, τονίζοντας πως δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες!

Αφού λοιπόν, η ίδια παρέπεμψε και το κοινό να βρίσκει τρόπους να ανεβάζει τη διάθεσή του, με όποιον τρόπο στη συνέχεια πήγε πιο κοντά στο πάνελ και στους συνεργάτες και έκαναν μεταξύ τους αστείες και χιουμοριστικές δηλώσεις (ο λόγος που ο Πούμπουρας δε μιλάει ιδιαίτερα στην εκπομπή Ελένη).

Το αποκορύφωμα ήρθε από το Σάββα Πούμπουρα, όταν συμβούλεψε την παρουσιάστρια να ζει την κάθε ημέρα, καθώς δεν ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι οπουδήποτε με τη συγκεκριμένη δήλωση να ακούγεται σε ένα βαθμό και ως σπόντα για τα τηλεοπτικά του!

«Ρώτησες από πού παίρνουμε ενέργεια. Θέλεις να σου πω; Θες να σου πω; Απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θνητότητά μας. Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ, οπότε θα απολαύσω και τη σημερινή μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Όλοι θα πεθάνουμε, Ελένη μου, κάποια στιγμή, μέχρι τότε θα απολαύσουμε, θα γελάσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.