«Κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται...» - Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται...» - Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας από τους τέσσερις συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που δεν θα συνεχίσουν στην εκπομπή της στο MEGA την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (δείτε ποια είναι τα υπόλοιπα τρία). Ξεκίνησαν να γίνονται πολλά σχόλια και να κυκλοφορούν πολλές φήμες.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή ενός Q&A που πραγματοποίησε.

Η απάντηση του Πούμπουρα για την αποχώρηση του από την Μενεγάκη

«Ότι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης όπως ουδείς αναντικατάστατος έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή», απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας

Η αμηχανία στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA

Με διαφορετική διάθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 3/5 η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να ζητάει από τη παραγωγή να κάνουν έναρξη με έντονη μουσική, τονίζοντας πως δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες!

Αφού λοιπόν, η ίδια παρέπεμψε και το κοινό να βρίσκει τρόπους να ανεβάζει τη διάθεσή του, με όποιον τρόπο στη συνέχεια πήγε πιο κοντά στο πάνελ και στους συνεργάτες και έκαναν μεταξύ τους αστείες και χιουμοριστικές δηλώσεις (ο λόγος που ο Πούμπουρας δε μιλάει ιδιαίτερα στην εκπομπή Ελένη).

Το αποκορύφωμα ήρθε από το Σάββα Πούμπουρα, όταν συμβούλεψε την παρουσιάστρια να ζει την κάθε ημέρα, καθώς δεν ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι οπουδήποτε με τη συγκεκριμένη δήλωση να ακούγεται σε ένα βαθμό και ως σπόντα για τα τηλεοπτικά του!

«Ρώτησες από πού παίρνουμε ενέργεια. Θέλεις να σου πω; Θες να σου πω; Απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θνητότητά μας. Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ, οπότε θα απολαύσω και τη σημερινή μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Όλοι θα πεθάνουμε, Ελένη μου, κάποια στιγμή, μέχρι τότε θα απολαύσουμε, θα γελάσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.