«Είναι άβολο! Αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή...» - Άκρως αινιγματική η Σκορδά για το μέλλον του Πρωινού μας

«Σχετικά με την αλλαγή ώρας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι άβολο! Αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή...» - Άκρως αινιγματική η Σκορδά για το μέλλον του Πρωινού μας

Μεγάλη συζήτηση γίνεται την περίοδο αυτή για τα τηλεοπτικά γενικότερα αλλά και για το ποιοι θα είναι από το χρόνου στις εκπομπές, που βλέπουμε φέτος και ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα αλλάξουν ζώνη ακόμα και σταθμό.

Για τη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας έχουν ειπωθεί πολλά και συγκεκριμένα η πιο ισχυρή συζήτηση θέλει το πρόγραμμα να αλλάζει ώρα με σκοπό να βγουν όλοι κερδισμένοι από την μετακίνησή αυτή.

Η παρουσιάστρια για την ώρα δεν έχει κάνει δηλώσεις, μέχρι την Δευτέρα 19/6, που πήρε το λόγο στον αέρα του ΣΚΑΪ και ζήτηση να υπάρξει μία διακριτικότητα γιατί και η ίδια είναι ακόμα σε συζητήσεις (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις της Γραμμέλη και της Σκορδά πίσω από τις κάμερες).

Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το μέλλον του Πρωινού μας

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους και έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι… Δεν είχα καμία ενημέρωση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν.

Την ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή ώρας την είχα δύο – τρεις εβδομάδες πριν, αμέσως μετά τις εκλογές. Αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμη κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή. Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή.

Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% το κανάλι», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η ανακοίνωση του μέλους που αποχωρεί από το Πρωινό μας

Την Τετάρτη 14/6 έγινε γνωστή μια επιπλέον αλλαγή, που θα αφορά στο πάνελ της Φαίης και συγκεκριμένα θα εφαρμοστεί από το χρόνου, μιας και συνεργάτης από το πάνελ δε θα είναι - με βάση την ανακοίνωσή του - στην παρέα της.

«Μετά από 24 χρόνια στον χώρο (το γράφω για να το πιστέψω κι εγώ) λίγο πολύ τους έχω γνωρίσει όλους σχεδόν σε αυτή τη δουλειά. Σε όλες τις φάσεις τους. Και στα πάνω και στα κάτω τους. Λογικό είναι με κάποιους να ταιριάζεις περισσότερο, με άλλους λιγότερο, να περνάς φάσεις που έχεις παρεξηγηθεί και δεν μιλάς, να έχεις προστατέψει μυστικά τους, να έχεις κάνει κι εσύ τα λάθη σου (αλίμονο), να σε έχουν αδικήσει ή να σε έχουν στηρίξει άνθρωποι που δεν περίμενες.

Για παράδειγμα φέτος εκτίμησα πολύ τη Φαίη Σκορδά και τώρα που τελειώνουμε θέλω να το πω και από εδώ, αφού πλέον όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι μας θα χωρίσουν του χρόνου αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ακράδαντα ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον τηλεοπτικά. Κακή κουβέντα για εκείνη δεν θα πάρεις ποτέ από μένα.

Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, στο παρελθόν μάλιστα είχαμε περάσει και ψυχροπολεμικές περιόδους όταν είχαμε αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μόλις είχε πάει στον ΑΝΤ1 και το ΟΚ! ανήκε στον ίδιο όμιλο. Ήταν η εποχή που τα περιοδικά πουλούσαν τα τετραπλάσια φύλλα σε σχέση με σήμερα, εκείνη είχε στην εκπομπή της τον τότε διευθυντή του ανταγωνιστικού μας Hello, τον Άρη Καβατζίκη. Μετά πάντως με κάλεσε και στη βάφτιση του Δημητράκη, εξώφυλλο δεν μου έκανε ποτέ πάντως!», έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του στο ΟΚ!.

Πρωινό μας - Γεωργιάδης