«Ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από...» - Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Δε με απασχολεί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από...» - Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Με επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 έγινε γνωστό τη Δευτέρα 19/6 πως η Μαρία Κορινθίου αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πρωινού και τη θέση της παρουσιάστριας των εμπορικών (δείτε εδώ τη λιτή ανακοίνωση).

Η ίδια για την ώρα δεν έχει κάνει νέες δηλώσεις μετά την τόσο λιτή ανακοίνωση, που έβγαλε ο ΑΝΤ1 για τη λήξη της συνεργασίας του, ωστόσο ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του θέλησε να κάνει το ξεκαθάρισμά του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Είμαστε πρωινή εκπομπή αν με ρωτάγατε Γιώργο μου θα ήθελες να κάνεις με εκπομπή με εμπορικά θα έλεγα: Όχι γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, η πρωινή ζώνη είναι έτσι. Εγώ δε μπορώ να κάνω εμπορικά, ο ΑΝΤ1 δεν είναι δικός μου.

Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μια γυναίκα, ήταν μια επιλογή μιας γυναίκας, που θα στηρίξει τα εμπορικά. Βλέπετε δεν ήταν πουθενά και για να μην είναι άκομψο ήταν δίπλα στη Λίτσα και στην Αργυρούλα μας.

Να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι μαζί μου τουλάχιστον δε μου το είπε, την αγαπώ την εκτιμώ! Από εκεί και πέρα τη συμφωνία δε την έκανα εγώ, δε με απασχολεί αυτό το κομμάτι, αν η συμφωνία δεν πήγε καλά δε θα πάρω μέρος εγώ...αντιλαμβάνομαι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας, δεν είναι καλό να φεύγουμε και να λέμε πράγματα, είναι κρίμα που για 2,5 βδομάδες δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία, είναι αστείο!

Της εύχομαι με αγάπη καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, την αγαπώ και εκείνη και τα παιδάκια της. Του χρόνου θα υπάρχει ένα εμπορικό κομμάτι στην εκπομπή, θα έρθει μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη θα την υποδεχτούμε και θα την εντάξουμε στην ομάδα μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η χαριστική βολή της Μαρίας Κορινθίου στον ΑΝΤ1

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού φεύγοντας από το συγκεκριμένο πόστο, που μετά από λίγο καιρό ανέλαβε η Μαρία Κορινθίου και τώρα φεύγει κι αυτή, να άφησε πολλά ερωτηματικά πίσω της για το τι συνέβη, αφού ποτέ δεν δήλωσε ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι, η Μαρία από την άλλη όμως, με τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις της δείχνει εντόνως την δυσαρέσκειά της.

Η χαριστική βολή για τον σταθμό φαίνεται να ήταν η δήλωση που έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα στο ΣΚ: «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό» (δείτε εδώ το βίντεο και τι άλλο είπε).

Κάπως έτσι ο σταθμός αποφάσισε να επισπεύσει το αποχαιρετιστήριο! Πως να κρατούσε άλλωστε έναν άνθρωπο που δεν περνάει καθόλου καλά εκεί;

Ο τσακωμός με την Φωτεινή

Όπως αποκαλύφθηκε, βέβαια, στην εκπομπή happy day ένα από τα σκηνικά που είχαν αρχίσει να δημιουργούν ένταση στην Μαρία ήταν κι ένας τσακωμός που είχε με την Φωτεινή, στα καμαρίνια της εκπομπής για κάτι σκουλαρίκια...

Η Λίτσα Πατέρα το πρόβλεψε

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη κυρία Λίτσα τα ξέρει όλα! Την Παρασκευή 16/6 που ήταν και η τελευταία ημέρα της Μαρίας στο Πρωινό στις προβλέψεις της είπε τα πάντα με εκείνη να ξεφυσά!