«Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση» - Χαμός στο twitter με το πρώτο γκέι ζευγάρι στο First Dates

«Εγώ προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση» - Χαμός στο twitter με το πρώτο γκέι ζευγάρι στο First Dates

Το First Dates όσο πάει γίνεται και καλύτερο! Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή 11/6 να απασχόλησε αρκετά το πέσιμο του Αντώνη στην σερβιτόρα μπροστά στην συνοδό του (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) αλλά αυτή την Κυριακή 18/6 τις εντυπώσεις έκλεψε το πρώτο γκέι ζευγάρι του παιχνιδιού!

Αντρέας και Αλέξανδρος έκατσαν στο μπαρ κι άνοιξαν τις καρδιές του αναζητώντας τον έρωτα της ζωής τους!

Η γνωριμία του Αλέξανδρου με τον Αντρέα στο First Dates

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω! Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος με τον Ανδρέα να απαντά:

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο «διακριτικός». Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι».

Οι τηλεθεατές και χρήστες του twitter συνεχάρησαν το κανάλι γι' αυτή την επιλογή!

Τα tweets μετά το χθεσινό επεισόδιο του First Dates

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς