First Dates highlights 11/6: «Με την σερβιτόρα ρε αθεόφοβε;» - Η ατάκα του Αντώνη που έφερε σε αμηχανία την Σάσα

Το twitter του έδωσε και κατάλαβε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
First Dates highlights 11/6: «Με την σερβιτόρα ρε αθεόφοβε;» - Η ατάκα του Αντώνη που έφερε σε αμηχανία την Σάσα

To First Dates επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 11/6 μέσα από τη συχνότητα του Star (δείτε εδώ πότε αλλάζει ώρα και γιατί), με ένα άκρως διασκεδαστικό και γεμάτο... έρωτα επεισόδιο!

Το Youweekly.gr εννοείται πως συγκέντρωσε για εσένα όλα τα highlights...

Τι είδαμε στο χθεσινό 11/2 επεισόδιο του First Dates

Η Σάσα και ο Αντώνης

Η Σάσα και ο Αντώνης βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο και γνώρισαν την οικοδέσποινα Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι δυο παίκτες προσπάθησαν να έρθουν κοντά μαθαίνοντας ο ένας καλύτερα τον άλλο. Παράλληλα, ως είθισται, η Σάσα και ο Αντώνης απήλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο. Ο Αντώνης, δε, ενώ είχε απέναντί του την Σάσα έκανε κοπλιμέντο στη σερβιτόρα.

Στο τελευταίο όμως της δικής τους τηλεοπτικής ιστορίας οι δυο παίκτες κλήθηκαν να εκφράσουν τις εντυπώσεις από το ραντεβού και να πουν εάν θα ήθελαν να το επαναλάβουν στο προσεχές μέλλον. Η απάντηση που έδωσε όμως ο Αντώνης… μάλλον αιφνιδίασε, υπέρ του δέοντος, την Σάσα!

«Πιστεύω ότι αρέσω στον Αντώνη 1000%» παραδέχθηκε η Σάσα στην κάμερα λίγο πριν βρεθεί και ο 44χρονος πλάι της.

«Περάσαμε πολύ όμορφα, ήρεμα και βλέπουμε! Δεν ξέρω… Νομίζω ότι δεν ένιωσα κάπου την ερωτική χημεία. Ένιωσα ότι υπήρχε μια ωραία κουβέντα, που κάναμε μαζί, φάγαμε πολύ ωραία, το περιβάλλον ήταν πολύ ωραίο, μάθαμε πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλον αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι το ερωτικό πολύ ιδιαίτερο για να σου βγει αυτή η αίσθηση. Αν μου ζήταγε δηλαδή να βγούμε, θα βγαίναμε έτσι πιο φιλικά για να την γνωρίσω. Δεν νομίζω ότι θα έβγαινα, εγώ προσωπικά, ερωτικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης για να μουδιάσει το χαμόγελο στα χείλη του ταιριάσματος του στο First Dates.

Εννοείται πως το Twitter γι' αυτό το «ζευγάρι» πήρε φωτιά...

Η επιστροφή της Γιώτας μετά το «ναυάγιο» του πρώτου ραντεβού!

Η Γιώτα πρωταγωνίστησε με ένα ραντεβού της σε προηγούμενο επεισόδιο του First Dates αλλά εφόσον τα πράγματα δεν ευδοκίμησαν επέστρεψε για να βρει τον έρωτα αυτή την φορά!

Το τρίτο ραντεβού της βραδιάς

Ο 52χρονος Μανώλης συνάντησε την 52χρονη Κωνσταντίνα...

Η γνωριμία τους στο τέλος φάνηκε να πηγαίνει καλά...