«Δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και...» - Η σπόντα της Τσιμτσιλή στην Κορινθίου για τις δηλώσεις της πριν αποχωρήσει από το Πρωινό

Τα είπε έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και...» - Η σπόντα της Τσιμτσιλή στην Κορινθίου για τις δηλώσεις της πριν αποχωρήσει από το Πρωινό

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν είδαμε τη Μαρία Κορινθίου να αποχωρεί από το Πρωινό, που παρουσίαζε τα εμπορικά κομμάτια της εκπομπής με τον ΑΝΤ1 να βγάζει τη Δευτέρα 19/6 την επίσημη ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Λίγες ημέρες πιο πριν η ίδια σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικές κάμερες έδειχνε να είναι ενοχλημένη με την παραγωγή του Πρωινού (δείτε εδώ όσα είπε η ηθοποιός - παρουσιάστρια).

Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε από το Happy Day την ενοχλημένη αυτή συνέντευξη τη Δευτέρα 19/6 με την ίδια να τονίζει, πως δεν έχει καμία ανάγκη η Κορινθίου με βάση το ταλέντο της να εκνευρίζεται.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρησή της από το Πρωινό

«Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη, πόσο στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται!» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου

«Είμαστε πρωινή εκπομπή αν με ρωτάγατε Γιώργο μου θα ήθελες να κάνεις με εκπομπή με εμπορικά θα έλεγα: Όχι γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, η πρωινή ζώνη είναι έτσι. Εγώ δε μπορώ να κάνω εμπορικά, ο ΑΝΤ1 δεν είναι δικός μου.

Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μια γυναίκα, ήταν μια επιλογή μιας γυναίκας, που θα στηρίξει τα εμπορικά. Βλέπετε δεν ήταν πουθενά και για να μην είναι άκομψο ήταν δίπλα στη Λίτσα και στην Αργυρούλα μας.

Να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι μαζί μου τουλάχιστον δε μου το είπε, την αγαπώ την εκτιμώ! Από εκεί και πέρα τη συμφωνία δε την έκανα εγώ, δε με απασχολεί αυτό το κομμάτι, αν η συμφωνία δεν πήγε καλά δε θα πάρω μέρος εγώ...αντιλαμβάνομαι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας, δεν είναι καλό να φεύγουμε και να λέμε πράγματα, είναι κρίμα που για 2,5 βδομάδες δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία, είναι αστείο!

Της εύχομαι με αγάπη καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, την αγαπώ και εκείνη και τα παιδάκια της. Του χρόνου θα υπάρχει ένα εμπορικό κομμάτι στην εκπομπή, θα έρθει μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη θα την υποδεχτούμε και θα την εντάξουμε στην ομάδα μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.