Έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της - Με ροζ φορμάκι στην αγκαλιά της Ιωάννας Μαλέσκου το νεογέννητο μωρό

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
imaleskou - instagram
imaleskou - instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου δε χορταίνει να δημοσιεύει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την κορούλα της, η οποία έχει έρθει στη ζωή για να της μάθει πως είναι να είσαι μητέρα για πρώτη φορά.

Ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας είναι πολύ μεγάλος και μάλιστα την Δευτέρα 19/6 έκανε την υπέρβαση και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ολόκληρο το μωρό, χωρίς βέβαια να μας δείχνει το πρόσωπό της (δείτε εδώ την έκπληξη που έκανε η Μαλέσκου στα γενέθλια του Δανιά).

Η χαρά που αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Ιωάννας Μαλέσκου τα λέει όλα, καθώς σηκώνει στον αέρα την 1,5 μηνών κόρη της και λάμπει από ευτυχία!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της

«Το «φίλτρο της αγάπης», αυτό να επιλέγετε στις φωτογραφίες σας. Αποτυπώνει την ευτυχία και τον πραγματικό μας εαυτό. Σας ευχόμαστε μια όμορφη εβδομάδα», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πως έζησε την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμοί», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».