Ερωτευμένος ο μικρός γιος του Πάριου & της Αλιμπέρτη - Η αποκάλυψη του Good Job Nicky για το κορίτσι του

''Λιώνει'' για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το ταλέντο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη θα λέγαμε, πως μεταφέρθηκε με ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο στα δύο αγόρια, που έφεραν στη ζωή από το γάμο τους, στο Μιχαήλ και το Νίκο.

Ο μεγαλύτερος διαπρέπει στο κομμάτι της φωτογραφίας και η μικρός, γνωστός και ως Good Job Nicky χαράζει το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη μουσική, περπατώντας σε πολύ διαφορετικά μονοπάτια από εκείνα του πατέρα του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις, που παραχώρησε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και προβλήθηκαν τη Δευτέρα 19/6 ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τη σχέση του και πως είναι ερωτευμένος (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις για τον πατέρα του).

Οι δηλώσεις του Good Job Nicky για την προσωπική του ζωή

«Ναι είμαι πάντα ερωτευμένος! Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος αλλά για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν», είπε ο Good Job Nicky.

Η on air συγκίνηση της Αλιμπέρτη για το γιο της

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά...», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, "κλείδωνε" ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με "χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά". Εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια. Εγώ τι έκανα από μόνη μου, επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό, έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα», πρόσθεσε μάλιστα.