Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride, ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες»

«Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αφροδίτη Λατινοπούλου
Instagram / Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει πολλές φορές ποικίλες αντιδράσεις με τα σχόλια και τις αναρτήσεις της σχετικά με διάφορες ομάδες και κοινότητες ανθρώπων, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι και οι τρανς (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για την drag queen σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης).

Με τις απόψεις αυτές, λοιπόν, και μία διαφορετική ιδεολογία, κατεβαίνει στις εκλογές της 25η Ιουνίου, παρά το γεγονός πως στις πρώτες που διεξάχθηκαν δεν κατάφερε να ενταχθεί στην βουλή με το κόμμα της (δείτε εδώ γιατί "τα έσπασε" με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο), και με αφορμή αυτή της την απόφαση παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κομμάτι των ομοφυλοφίλων, αλλά και στην θηλυκοποίηση του πλανήτη, όπως την αποκάλεσε.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τους ομοφυλόφιλους

«Η κατρακύλα της Δύσης δυστυχώς δεν έχει πάτο. Η αντίστασή μας στη woke culture και ό,τι αυτή πρεσβεύει είναι μονόδρομος…» έγραψες προχθές στο διαδίκτυο. Πιστεύεις ότι έχει ξεφύγει το πράγμα; Είναι η θηλυκοποίηση του πλανήτη αυτό που ζούμε;

Έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Επειδή το κυρίαρχο αφήγημα της Αριστεράς στέρεψε παγκοσμίως και όλοι είδαν πως οι παράδεισοι της Αριστεράς όχι μόνο παράδεισοι δεν ήταν, αλλά η Κόλαση επί της Γης, όπου είχαν την ατυχία να κυβερνήσουν οι αριστεροί, όπως στην ΕΣΣΔ, στη Κούβα, στην Κίνα κ.λπ., βρήκαν τώρα άλλα γελοία θέματα να ασχοληθούν, όπως με τον επαγγελματικό δικαιωματισμό. Ακραίοι αριστεροί της Αμερικής το ξεκίνησαν, όμως τώρα πια έχουν μολυνθεί και πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και η ίδια η Ελλάδα. Εδώ έχει μολυνθεί η ίδια η Ν.Δ. και ομοιάζει στα θέματα του δικαιωματισμού τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα. Οργανωμένες απελπιστικά μικρές μειονότητες μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride, ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες. Οι τρανς άντρες κερδίζουν όλα τα γυναικεία αθλήματα στην Αμερική, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Oλο αυτό το υποστηρίζουν όλες σχεδόν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες και αρκετοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Είναι σαφές πως υπάρχει μία μεγαλύτερη θηλυκοποίηση, γιατί οι άντρες που ξέραμε και που υπάρχουν ακόμα, συνειδητά προσπαθούν να τους ευνουχίσουν. Για να είμαστε όλοι το ίδιο. Ένας άφυλος πολτός. Ε. αυτό στην Ελλάδα δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

Μάλιστα, απάντησε και στο ερώτημα εάν οι γονείς και τα αδέρφια της επικροτούν τις επιλογές της και τις κινήσεις της, με την ίδια να εξηγεί πως όχι μόνο την υποστηρίζουν, αλλά θα την ήθελαν ακόμη πιο δυναμική και καυστική, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δεν θέλησε να μιλήσει γι' αυτή, διότι θεωρεί πως έτσι δίνει "τροφή" σε πολλούς να ασχοληθούν μαζί της για τους λάθος λόγους.